Nine Dots benaderde Mevrouw Knot voor een rebranding van de huisstijl. Na een aantal jaar van ondernemen en groei sloot het huidige logo niet meer aan bij datgene wat Nine Dots mag uitstralen. Samen hebben we gekeken naar waar Nine Dots voor staat, naar de ideale klant en ook naar de toekomst. Vanuit daar hebben we een nieuwe look & feel gecreëerd die we heer helemaal past. Zodat toekomstige klanten zich meteen thuis voelen en weten dat ze op hun plek zijn voor hun nieuwe interieur.

Na de eerste fase waarin het logo ontwerp heeft plaatsgevonden hebben de huisstijl verder door ontwikkeld door middel van stickers, labels, visitekaartjes en een set van postkaarten. 

Het verhaal

Licht, kleurrijk, open en persoonlijke uitstraling, volwassen look. 

De look & feel:

Rebranding Nine Dots

Rebranding van de huisstijl, custom stickers, label voor de stalenbox, set van twee postkaarten, visitekaartjes, kerstkaart.

Ontworpen voor Nine Dots:

In samenwerking met Studio Above kreeg ook de website van Nine Dots een rebranding. Vanuit het huisstijl ontwerp heeft Studio Above gezorgd voor een website ontwerp dat naadloos aansluit op de ontworpen look & feel. Bekijk de website hier.