Alle inzichten samen vormen de basis voor het ontwerptraject. Het zorgt er voor dat we niet zomaar wat moois maken, maar dat het ontwerp precies de juiste snaar gaat raken. De juiste look & feel noemen we dat. Met als resultaat: jij durft te gaan staan voor jouw verhaal. Want dat is waarmee je opvalt: zelfvertrouwen en een kloppend plaatje.

Look & feel 

Ik luister, stel vragen, leg de vinger op de gevoelige plek en maak helder wat jij niet meer ziet. Omdat je zo diep in je bedrijf zit dat je het niet meer met frisse blik van buiten ziet. Wat ik dikwijls hoor: 'Daar had ik zelf nooit bij stil gestaan!’.

Ik schep orde, inspireer en moedig je aan er vol voor te gaan. Want een branding traject bij Mevrouw Knot is zo veel meer dan alleen het ontwerp van je nieuwe logo. 

We starten met een goed gesprek: de branding kick-off. Lekker met de billen bloot en alles op tafel. Wie ben jij als ondernemer, waarom doe je wat je doet en welke boodschap wil je nou écht uitdragen. Ik moedig je aan om groot te dromen. Want met een goede huisstijl investeer je in de lange termijn. Dus praten we niet alleen maar over het nu, maar ook over dat wat nog gaat komen. 

Dit doe ik

Jij bent ondernemer, met een prima onderneming. Maar er is meer – en dat weet je. Dat voel je. Maar voelen je klanten dat ook? Straal jij wel uit wat je uit wil stralen? Het klinkt zo simpel – maar dat is het niet. Daarom ben ik er. En jij hier. 

Dit ben jij

Huisstijl ontwerp

Het fundament staat. Nu pakken we door. Wat is er nodig om jouw huisstijl compleet te maken? Drukwerk, social media content, website, packaging. Alles wat nodig is om de wereld te veroveren!

Alle inzichten worden gebundeld, de kern van jouw onderneming en branding traject wordt helder. We starten met het bepalen van de juiste look & feel, vanuit daar komt jouw visuele identiteit verder tot leven. 

Ik neem je mee op ontdekkingstocht in jouw eigen onderneming. In deze eerste fase pluizen we alles uit. We blijven niet aan de oppervlakte maar duiken er vol in. In deze eerste fase draait alles om wie, wat & waarom. 

In 3 stappen naar de kern van je onderneming

explore

02.

create

03.

conquer

01.

go for it

De investering voor een branding traject start bij € 1.690 euro.

Dit fundament vullen we verder aan met de huisstijl items die jouw onderneming nodig heeft. Geen onnodige poespas, liever investeren in ontwerpen die echt voor je werken. Drukwerk, verpakkingen, social media templates… er is zó veel mogelijk. In een vrijblijvende call bepalen we wat werkt voor jou. 

branding checklist / intake / kernwaardes voor je brand / bepaling look & feel / ontwerp van je primaire logo / secundaire logo / beeldmerk / favicon voor je website / kleurenpalet / typografie advies / huisstijl handboek 

investering

Een branding traject bij Mevrouw Knot is een investering in je onderneming. Geen losse flodders meer, vanaf nu een kloppend verhaal voor de lange termijn. Ieder traject start met een zelfde basis, het fundament van je huisstijl: 

de populairste add-on's

Social media kit

Print & stationery

Webdesign

Branding shoot

Mevrouw Knot werkt op afstand samen met een team van creatieve collega’s. Zij zitten klaar om met hun expertise jouw branding nog sterker te maken. 

Tekstredactie

Bedrukking textiel & merch

Branding shoot

Webdesign

Vraag jouw branding traject aan

Dank voor je mailtje.
Je ontvangt binnen twee werkdagen reactie.

Zij gingen je voor

- Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

- Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

Niet op zoek naar een volledig branding traject? Maar wil je wel gebruik maken van mijn expertise? Dan is dit aanbod wellicht iets voor jou!

pcik my brain

COMING SOON