De bulk informatie uit onze intake sessie is de fundering van ons ontwerptraject. Het zorgt er voor dat we niet zomaar wat moois maken, maar dat het ontwerp precies de juiste snaar kan raken. De juiste look & feel noemen we dat. Met als resultaat: jij durft te gaan staan voor jouw verhaal. Want dat is waarmee je opvalt: zelfvertrouwen en een kloppend plaatje.

Het resultaat

We starten met een goed gesprek: de intake. Lekker met de billen bloot en alles op tafel. Wie ben jij als ondernemer, waarom doe je wat je doet en welke boodschap wil je nou écht uitdragen. Ik moedig je aan om groot te dromen. Want met een goede huisstijl investeer je in de lange termijn. Dus praten we niet alleen maar over het nu, maar ook over wat nog gaat komen. Ik luister, stel vragen en zorg voor helderheid. 

Wat ik dikwijls hoor: 'Daar had ik nou zelf nooit bij stil gestaan!' en dat is heel normaal. Want jij werkt zo hard vóór je bedrijf, dat het lastig is om vanaf een afstandje met echt frisse blik er naar te kijken. Laat mij nou diegene zijn die jouw brillenglaasjes komt oppoetsen. 

Met de billen bloot

Investeren in je onderneming, zorgen dat je merkbeleving klopt. Dat is wat je wil. Jij bent helemaal klaar met losse flodders en wil graag werken aan het complete plaatje. Een huisstijl die past bij jou, je verhaal én je klanten. Geen onnodige poespas, maar gewoon een goed verhaal. Geen halfbakken werk, maar nu eindelijk er een keer vol voor gaan. Herkenbaar? Dan is dit jouw moment! En weet je wat het mooiste is van dit alles? Dat hoef je niet zelf te doen. Daar kom ik om de hoek kijken.

Dit wil jij

Huisstijl ontwerp

Bij Mevrouw Knot vind je geen standaard pakketten. Simpelweg omdat iedere onderneming andere behoeftes heeft. Er is wel een vaste basis; de fundering van je huisstijl. Vanuit daar vullen we je huisstijl verder aan met precies dat wat jouw onderneming of merk nodig heeft. Van online content tot de belettering van je bakfiets en alles daar tussen in. 

De investering voor jouw nieuwe huisstijl start bij € 1.390 excl btw.
Tijdens een vrijblijvende call bepalen we waar jouw behoeftes liggen en ontvang je jouw offerte op maat. 

Meer weten? Stuur jouw aanvraag via het contactformulier en je ontvangt de Branding Brochure met daarin alle details die je nodig hebt. 

INVESTERING

Jij bent helemaal klaar met losse flodders en wil nu echt dat complete plaatje
Jij wil graag opvallen, op een manier die écht bij je past
Jij wil groeien en investeert met liefde in je onderneming
Jij bent klaar om er nu eindelijk voor te gaan

let's do this

Zijn wij een match?

Tijd om aan de ontwerptafel plaats te nemen. In de ontwerpfase hebben we intensief contact. We bespreken de logo concepten en zetten stapsgewijs alle puntjes op de i. Jouw huisstijl komt nu echt tot leven.

03. Ontwerp

Voordat we het ontwerp opstarten bepalen we de juiste look & feel. We stippelen zorgvuldig de kernwaardes uit voor je brand, je ontvangt een moodboard en een eerste concept voor kleurgebruik. Dit samen zorgt voor een visuele samenvatting van de intake. 

Tijdens de realisatiefase worden de huisstijl items ontworpen die we samen hebben besproken. Met het ontwerp van deze uitingen maken we je huisstijl verder compleet. Denk aan visitekaartjes, social media templates, promotiematerialen en verpakkingen.

04. Realisatie

02. Look & feel

Ieder branding traject start met een uitgebreide intake. In dit gesprek ontleden we wie jij bent als ondernemer, waar je voor staat en wat jij de buitenwereld wil laten zien. Op het einde van het gesprek hebben we een bulk aan informatie die de basis gaat zijn voor het huisstijl ontwerp. 

01. Intake

Zij gingen je voor

Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

"Milou voelde goed aan wat ik wilde en wist dit snel om te zetten in een mooi ontwerp. Het was elke keer weer een feestje om een mail van haar te ontvangen, want daarin zag ik Puur Susan steeds verder ontwikkeld worden. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat!”

Susan, Puur Susan

Vraag jouw branding traject aan

Dank voor je mailtje!
In verband met zwangerschapsverlof wordt de inbox op dit moment niet gelezen. Een vraag zonder haast? Dan kom ik na mijn verlof met liefde bij je terug.