branding studio mevrouw knot

Vangt jouw gevoel in beeld.
Zodat kan shinen als nooit te voren.

Branding studio Mevrouw Knot

Vangt jouw gevoel in beeld.
Zodat kan shinen als nooit te voren.

Ik wil samenwerken

Jij bent helemaal klaar met losse flodders en wil nu echt dat complete plaatje
Jij wil graag opvallen, op een manier die écht bij je past
Jij wil groeien en investeert met liefde in je onderneming
Jij bent klaar om er nu eindelijk voor te gaan
Zijn wij een match?

let's do this

Typisch Mevrouw Knot
Typisch Mevrouw Knot? Playful design, een goede dot kleur en helder traject. Geen onnodige poespas, maar er samen vol voor gaan. Want ik weet zeker dat er nog zo veel potentie in jou zit. Go for it! Dit is jouw moment. 

Dit is Mevrouw Knot
Het gezicht achter branding studio Mevrouw Knot is Milou Curvers. Gedreven, eigenwijs, best gezellig en alles met een zachte g. Met ruim 6 jaar ervaring werkt Mevrouw Knot vanuit haar studio in Roermond voor ondernemers & uitgeverijen door heel het land. 

Als het maar klopt. Het geen sausje is, maar écht bij je past. Dat is waar ik voor zorg. Met een achtergrond in service design weet ik als grafisch ontwerper als geen de vinger er op te leggen. Ik luister, stel vragen en haal naar boven wat er echt toe doet. Om zo voor jou precies het juiste gevoel te vangen in beeld. 

Je hoeft niet te schreeuwen om op te vallen.

Mevrouw Knot is een branding studio met focus op huisstijl en boek ontwerp. Klein van formaat, groot van impact. Want als ik ergens in geloof is het dit: 

Zij gingen je voor

Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

"Milou voelde goed aan wat ik wilde en wist dit snel om te zetten in een mooi ontwerp. Het was elke keer weer een feestje om een mail van haar te ontvangen, want daarin zag ik Puur Susan steeds verder ontwikkeld worden. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat!”

Susan, Puur Susan

Neem contact op

Dank voor je mailtje.
Je ontvangt binnen 2 werkdagen reactie. Spreek je dan!