Over Mevrouw Knot

Mevrouw Knot staat voor feel good design. Een huisstijl om je vingers bij af te likken of een boekontwerp om van te watertanden. Geen dertien in een dozijn, wel een tikkie eigenwijs en vaak kleurrijk. En altijd met de missie: jou laten opvallen op een manier die ook écht bij je past. 

Samenwerken met Mevrouw Knot

Ieder project bij Mevrouw Knot start vanuit jouw verhaal. Wie ben jij als ondernemer, waar sta je voor en waar wil je naar toe. Wat is de aanleiding voor dit project en wanneer ben je aan het einde helemaal happy? Ik luister, stel vragen en samen stippelen we uit wat nodig is. Zo komen we tot een ontwerp dat ook écht bij jou past.

Branding is veel meer dan alleen het ontwerp van je logo. Jouw branding komt in de verpakking van je product, het e-book op je website en de etalage van je shop. Dat maakt het complete plaatje zo belangrijk wanneer we een huisstijl ontwerpen. Jouw klant moet direct het juiste gevoel krijgen bij jouw onderneming of merk. Dat is een look & feel die voor je werkt. 

→ Ontwerp van je huisstijl

Mevrouw Knot ontwerpt ook jouw droomboek. De uitspraak – don’t judge a book by its cover – gaat daarbij even niet op. Jouw boek gaat opvallen tussen de stapels andere boeken in de winkel ligt. Met een door Mevrouw Knot ontworpen shiny cover en binnenwerk om van te watertanden. 

→ Boekontwerp

Zijn wij een match?

Je wil graag opvallen, maar wel op een manier die bij je past
Je wil groeien en investeert met liefde in je onderneming
Jij vertrouwt mij als ontwerper en staat open voor creativiteit én expertise.
Je bent er klaar voor om jouw onderneming naar het volgende niveau tillenNeem contact op

Dank voor je mailtje!
In verband met zwangerschapsverlof wordt de inbox op dit moment niet gelezen. Een vraag zonder haast? Dan kom ik na mijn verlof met liefde bij je terug.