Boeken & meer

Naast boeken ontwerpt Mevrouw Knot ook ander soort publicaties. Wat dacht je van je eigen magazine, e-book of journal. Samen bepalen we de juiste look & feel voor jouw product en realiseren we een ontwerp om van te watertanden. Waar nodig koppel ik je aan de juiste toppers uit mijn netwerk voor fotografie en illustratie om het ontwerp compleet te maken.

Meer weten? Neem contact op via onderstaand contactformulier en ik vertel je alles wat je moet weten.

Wat ontwerpen we?

Mevrouw Knot verzorgd het volledige ontwerp van je boek. Die shiny cover, maar ook het volledige binnenwerk. Ik help je van de eerste letter tot de laatste punt. Passend bij het verhaal dat jij wil vertellen. Want de uitspraak – don’t judge a book by its cover – gaat in dit geval even niet op. 

Wie droomt er niet van een eigen boek? Mevrouw Knot snapt je in ieder geval helemaal. Sterker nog: Mevrouw Knot zorgt ervoor dat jouw boek er uit komt te zien als jouw dróómboek. 

Het start met een plan. Wat voor soort boek moet het worden? Een kookboek, lifestyle boek of juist roman? En wie moet het boek gaan lezen? Allemaal vragen waar we samen in duiken. Ook de praktische aspecten komen aan bod: werk je samen met een uitgever of ga jij je boek in eigen beheer uitgeven? In beide gevallen kan ontwerpstudio Mevrouw Knot jouw boekontwerp verzorgen. 

Het ontwerp van jouw boek

De start van een boek ontwerp

Mevrouw Knot werkt ook in opdracht van uitgeverijen. Samenwerken? Doen we! Neem contact op via het contactformulier.

Let's talk about it

Dank voor je mailtje.
Je ontvangt binnen 2 werkdagen reactie.

Deze opdrachtgevers gingen je voor: