Samenwerken met Mevrouw Knot betekent ook soms met de billen bloot. We ontwerpen niets ‘omdat het zo zou moeten’, maar omdat het bij jouw als ondernemer of je merk past. Daarom graven we samen in wie jij bent, waar je voor staat en wat je écht wil vertellen. Zodat een ontwerp precies dat juiste snaar raakt, de juiste look & feel. Met als resultaat: jij durft te gaan staan voor jouw verhaal. Want dat is waarmee je opvalt.

Met de billen bloot

Dat doen we met de juiste look & feel. Een term die precies weergeeft waar een huisstijl ontwerp van Mevrouw Knot om draait: het gaat om wat je ziet én voelt. Het zit hem in de sfeer die we zorgvuldig voor je uitstippelen, de keuzes die we maken in kleur en de vormtaal die we ontwikkelen. Alles samen, dat vormt jouw visuele identiteit. En dat moet goed voelen. Voor jou én voor je klant. Zodat je bedrijf kan opvallen en jouw klanten zich thuisvoelen!

Look & feel

Geen merk of ondernemer kan zonder: een goede huisstijl. Het is je visuele identiteit. De manier om te laten zien waar je voor staat. Gaan we voor big & bold of juist voor sophisticated & subtiel? Wat het ook wordt, Mevrouw Knot zorgt er voor dat jij kan opvallen als nooit tevoren.

Het ontwerp van je huisstijl

Mevrouw Knot werkt niet met pakketten. Simpelweg omdat iedere onderneming andere behoeftes heeft. Wat we wel doen is werken met een vaste basis: het fundament van je huisstijl. Dit bevat de basis ingrediënten die je nodig hebt om je verhaal te kunnen uitdragen. Vanuit dit fundament kijken we samen verder.

Wat heeft jouw onderneming of merk nodig? Geen onnodige poespas, liever investeren in ontwerpen die echt voor je werken. Van visitekaartjes en verpakkingen tot digitale brochures en social media templates. Maar ook de belettering van je etalage, bakfiets of het ontwerp van je eigen stationery collectie. Whatever you need!

De investering voor een huisstijl ontwerpt start bij € 1.135 excl btw. Meer weten? You're welcome!

WERKWIJZE

Tijd om aan de ontwerptafel plaats te nemen. In de ontwerpfase hebben we intensief contact. We bespreken de logo concepten en zetten stapsgewijs alle puntjes op de i. Jouw huisstijl komt nu echt tot leven.

03. Ontwerp

Voordat we het ontwerp opstarten bepalen we de juiste look & feel. We stippelen zorgvuldig de kernwaardes uit voor je brand, je ontvangt een moodboard en een eerste concept voor kleurgebruik. Dit samen zorgt voor een visuele samenvatting van de intake. 

Tijdens de realisatiefase worden de huisstijl items ontworpen die we samen hebben besproken. Met het ontwerp van deze uitingen maken we je huisstijl verder compleet. Denk aan visitekaartjes, social media templates, promotiematerialen en verpakkingen.

04. Realisatie

02. Look & feel

Ieder branding traject start met een uitgebreide intake. In dit gesprek ontleden we wie jij bent als ondernemer, waar je voor staat en wat jij de buitenwereld wil laten zien. Op het einde van het gesprek hebben we een bulk aan informatie die de basis gaat zijn voor het huisstijl ontwerp. 

01. Intake

Zijn wij een match?

Je wil graag opvallen, maar wel op een manier die bij je past. 
Je wil groeien en investeert met liefde in je onderneming.
Jij vertrouwt mij als ontwerper en staat open voor creativiteit én expertise.
Je bent klaar om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen.


naar portfolio

Vraag offerte aan

Verzenden

Let op: Mevrouw Knot is van oktober tot februari '24 met zwangerschapsverlof.
Mail gerust, maar weet dat je mailtje pas na verlof weer gelezen en beantwoord wordt.

Dank voor je mailtje!
In verband met zwangerschapsverlof wordt de inbox op dit moment niet gelezen. Een vraag zonder haast? Dan kom ik na mijn verlof met liefde bij je terug. 

Zij gingen je voor

Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

Susan, Puur Susan

"Milou voelde goed aan wat ik wilde en wist dit snel om te zetten in een mooi ontwerp. Het was elke keer weer een feestje om een mail van haar te ontvangen, want daarin zag ik Puur Susan steeds verder ontwikkeld worden. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat!”