Het ontwerp van je huisstijl

Geen merk of ondernemer kan nog zonder: een goede huisstijl. Het is je visuele identiteit.
De manier om te laten zien waar je voor staat. Ga je voor big & bold of juist voor sophisticated & subtiel? Wat het ook wordt, Mevrouw Knot zorgt er voor dat jij kan sprankelen als nooit tevoren.

Dat doen we met de juiste look & feel. Een term die precies weergeeft waar een huisstijl ontwerp van Mevrouw Knot om draait: het gaat om wat je ziet én voelt. Het zit hem in de sfeer die we zorgvuldig voor je uitstippelen, de keuzes die we maken in kleur en de vormtaal die we ontwikkelen. Alles samen, dat vormt jouw visuele identiteit. En dat moet goed voelen. Voor jou én voor je klant. Zodat je bedrijf kan opvallen en jouw klanten zich thuisvoelen!

Ieder huisstijl ontwerp start met dezelfde basis: het fundament. Dat breiden we uit met huisstijl-items die voor jouw onderneming van toepassing zijn. Geen onnodige poespas, liever investeren in ontwerpen die echt voor je werken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Werkwijze

Voor ondernemers die klaar zijn voor the next level & merken die gezien mogen worden. 

Naar het contactformulier

naar contact

Investering: offerte op maat

Investering: 1650,- excl btw

Investering: 895,- excl btw

Vanuit het fundament kijken we samen verder. Wat heeft jouw onderneming of merk nodig? Van visitekaartjes en verpakkingen tot digitale brochures en social media templates. Maar ook de bestickering van je etalage, bakfiets of het ontwerp van je eigen stationery collectie. Whatever you need baby. 

Het ontwerp van deze items maakt je huisstijl helemaal compleet. Waar nodig werken we samen met andere creatieve op het gebied van website, tekst en fotografie.

Meteen doorpakken? Kies voor Fundamanent ++ 

Naast alle elementen uit pakket 01 zorgt Mevrouw Knot voor de kickstart van je rebranding of lancering van je nieuwe merk of onderneming. Deze elementen worden toegevoegd aan het fundament:
 
_ 3 Insta templates (feed)
_ 3 Insta backgrounds (stories)
_ 3 Insta visuals voor het lanceren van je brand 
_ keuze uit ontwerp visitekaartje of ontwerp bedankkaart 

Het fundament van je huisstijl: de basis ingrediënten die je nodig hebt om je verhaal te kunnen uitdragen. Ideaal voor starters of ondernemers die graag zelfstandig met hun huisstijl aan de slag willen. In dit branding traject ontwerpen we je logo pakket*, realiseren we je eigen kleurenpalet en ontvang je een uitgebreide styleguide incl. typografie advies.

* Je logo pakket bestaat uit:
_ primair logo
_ secundair logo
_ beeldmerk
_ diverse kleurvarianten03. Complete plaatje

02. Fundament ++

01. Het fundament

Zijn wij een match?

Je wil graag opvallen, maar wel op een manier die bij je past
Je wil groeien en investeert met liefde in je onderneming
Jij vertrouwt mij als ontwerper en staat open voor creativiteit én expertise
Je bent klaar om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen


Ik wil samenwerken

Naar het portfolio

Het traject

Tijd om aan de ontwerptafel plaats te nemen. In de ontwerpfase hebben we intensief contact. We bespreken de logo concepten en zetten stapsgewijs alle puntjes op de i. Jouw huisstijl komt nu echt tot leven.

03. Ontwerp

Voordat we het ontwerp opstarten bepalen we de juiste look & feel. We stippelen zorgvuldig de kernwaardes uit voor je brand, je ontvangt een moodboard en een eerste concept voor kleurgebruik. Dit samen zorgt voor een visuele samenvatting van de intake. 

Tijdens de realisatiefase worden de huisstijl items ontworpen die we samen hebben besproken. Met het ontwerp van deze uitingen maken we je huisstijl verder compleet. Denk aan visitekaartjes, social media templates, promotiematerialen en verpakkingen.

04. Realisatie

02. Look & feel

Ieder branding traject start met een uitgebreide intake. In dit gesprek ontleden we wie jij bent als ondernemer, waar je voor staat en wat jij de buitenwereld wil laten zien. Op het einde van het gesprek hebben we een bulk aan informatie die de basis gaat zijn voor het huisstijl ontwerp. 

01. Intake

De ervaring van anderen

Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

Susan, Puur Susan

"Milou voelde goed aan wat ik wilde en wist dit snel om te zetten in een mooi ontwerp. Het was elke keer weer een feestje om een mail van haar te ontvangen, want daarin zag ik Puur Susan steeds verder ontwikkeld worden. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat!”