‘Ik wil mijn droom gaan waarmaken en mijn eigen business starten.’ Daarmee startte de mail die Saskia mij eerder dit jaar stuurde. Ter voorbereiding op het branding traject planden we een Samen Spar moment in. Waarin ik Saskia op weg heb geholpen met de praktische kanten van het opstarten van je eigen onderneming. 

De volgende stap: het huisstijl ontwerp. Ter voorbereiding hebben we samen antwoord gezocht op vragen als wie is je ideale klant, hoe komen klanten bij je terecht en welke woonstijlen sluiten het beste bij jouw interieurontwerp aan. Dat geeft de juiste basis voor het juiste ontwerp. Kernwaardes die centraal hebben gestaan in dit huisstijl ontwerp zijn: een open, volwassen uitstraling. Een vertrouwd gevoel. Modern met een klassiek randje. 

Het verhaal

Modern met een klassiek randje, volwassen look, open en vertrouwd.

De look & feel:

Branding in je sas interieur

Volledig huisstijl ontwerp, postkaart met eigen stansvorm,
offerte template, template voor projectpresentaties. 

Ontworpen voor in je sas:

Naar de website

"Toen ik mijn eigen bedrijf starte wist ik dat ik met Milou wilde samenwerken aan mijn huisstijl. Dat is echt een van haar vele krachten, samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee! Ze is echt een top grafisch ontwerpster, super creatief en kundig en weet wat kwaliteit is en dat levert ze 100%."

Saskia over dit traject: