instagram template | Sue

Dit is Sue.

€ 35,00

Sue is sophisticated met een vrouwelijk randje. Ga voor Sue wanneer je op zoek bent naar een warme en cleane uitstraling voor je Instagram feed. De grafische vormen geven Sue een subtiel stoer randje. Sue is perfect voor shop owners. Werk met een ingetogen kleurenpalet om je producten in de spotlight te zetten. Met de diversiteit aan templates deel je in een handomdraai je nieuwe collectie, aanbiedingen en reviews van trouwe klanten.

• Jouw beelden in de spotlight
• Perfect voor nieuwe producten, collecties en reviews 
• Multi inzetbaar
• Gemakkelijk te personaliseren

Geen Canva Pro nodig

Eenvoudig te personaliseren

10 template voor Instagram feed

10 templates voor Instagram stories

De templates van Mevrouw Knot zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren. Gebruik de kleurcodes van je huisstijl, vervang de dummy tekst en gebruik eigen beeldmateriaal om ze helemaal van jou te maken! Na aankoop ontvang je een handleiding met download link naar de templates. 

Vragen? Mail naar shop@mevrouwknot.nl

Dit is een digitaal product. Na betaling is de aankoop van dit product definitief. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. De licentie van dit product geeft je recht op het gebruik van de templates op Instagram stories en feed. De licentie staat op naam van de koper van het product. Hergebruik voor klanten is niet toegestaan. Met de aankoop van dit product ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden en licentie.

GOOD TO KNOW