instagram template | Rosa

Dit is Rosa.

€ 35,00

Rosa is elegant met een speels randje.
De combinatie van meerdere stijlen typografie in combinatie met de organische lijnen zorgen er voor dat Rosa nooit gaat vervelen. Rosa in combinatie met een nude kleurenpalet straalt warmte uit. Maar vergis je niet. Liever wat meer pit? Combineer Rosa met een opvallende accentkleur en ze gaat direct stralen. Rosa is perfect voor het delen van proces en portfolio projecten en daarmee een echte favoriet voor stylisten & ontwerpers.

• Combinatie van fotografie en tekst
• Perfect voor het delen van proces & portfolio
• Multi inzetbaar
• Gemakkelijk te personaliseren

Geen Canva Pro nodig

Eenvoudig te personaliseren

10 template voor Instagram feed

10 templates voor Instagram stories

De templates van Mevrouw Knot zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren. Gebruik de kleurcodes van je huisstijl, vervang de dummy tekst en gebruik eigen beeldmateriaal om ze helemaal van jou te maken! Na aankoop ontvang je een handleiding met download link naar de templates. 

Vragen? Mail naar shop@mevrouwknot.nl

Dit is een digitaal product. Na betaling is de aankoop van dit product definitief. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. De licentie van dit product geeft je recht op het gebruik van de templates op Instagram stories en feed. De licentie staat op naam van de koper van het product. Hergebruik voor klanten is niet toegestaan. Met de aankoop van dit product ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden en licentie.

GOOD TO KNOW