instagram template | Lilly

Dit is Lilly.

€ 35,00

Lilly is de perfecte balans tussen classy & girly.
De illustraties geven Lilly haar speelse twist. Gebruik Lilly in een fris kleurenpalet en je look & feel straalt instant lente uit. 
Lilly is met haar fijne mix van beeld & tekst perfect voor het delen van inspiratie, updates en reviews. Met je eigen productfotografie is Lilly ook perfect voor shop owners! 

• Combinatie van fotografie en tekst
• Perfect voor het delen inspiratie, updates en reviews
• Multi inzetbaar
• Gemakkelijk te personaliseren

Geen Canva Pro nodig

Eenvoudig te personaliseren

10 template voor Instagram feed

10 templates voor Instagram stories

De templates van Mevrouw Knot zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren. Gebruik de kleurcodes van je huisstijl, vervang de dummy tekst en gebruik eigen beeldmateriaal om ze helemaal van jou te maken! Na aankoop ontvang je een handleiding met download link naar de templates. 

Vragen? Mail naar shop@mevrouwknot.nl

Dit is een digitaal product. Na betaling is de aankoop van dit product definitief. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. De licentie van dit product geeft je recht op het gebruik van de templates op Instagram stories en feed. De licentie staat op naam van de koper van het product. Hergebruik voor klanten is niet toegestaan. Met de aankoop van dit product ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden en licentie.

GOOD TO KNOW