instagram template | Coco

Dit is Coco.

€ 35,00

Coco is clean & fun. Haar strakke lijnen zorgen voor een grafisch beeld. Coco wordt blij van een goede dot kleur en een beetje lef. De focus van Coco ligt op het delen van beeld en is daarmee multi inzetbaar. Perfect wanneer je jouw product in the spotlight wil zetten. Van hippe cocktailbar tot toffe conceptstore. Of: gebruik hem als fotograaf of ontwerper voor het delen van jouw nieuwste ­portfolio projecten!

• Focus op fotografie
• Multi inzetbaar
• Van shop owners tot portfolio accounts
• Gemakkelijk te personaliseren

Geen Canva Pro nodig

Eenvoudig te personaliseren

10 template voor Instagram feed

10 templates voor Instagram stories

De templates van Mevrouw Knot zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt personaliseren. Gebruik de kleurcodes van je huisstijl, vervang de dummy tekst en gebruik eigen beeldmateriaal om ze helemaal van jou te maken! Na aankoop ontvang je een handleiding met download link naar de templates. 

Vragen? Mail naar shop@mevrouwknot.nl

Dit is een digitaal product. Na betaling is de aankoop van dit product definitief. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. De licentie van dit product geeft je recht op het gebruik van de templates op Instagram stories en feed. De licentie staat op naam van de koper van het product. Hergebruik voor klanten is niet toegestaan. Met de aankoop van dit product ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden en licentie.

GOOD TO KNOW