Buro Bis biedt energieke teambuilding voor leuke organisaties die wel een boost kunnen gebruiken. Teambuilding die alles behalve saai is. Maar wel uniek vanwege het speelse en positieve karakter. 


Aan het roer van Buro Bis staat de altijd enthousiaste Anneke. Samen zijn we aan de slag gegaan met een rebranding van de huisstijl. Met als belangrijkste doel ervoor zorgen dat ook het visuele aspect van Buro Bis dat enthousiasme en energie uitstraalt. In de branding hebben we gekozen voor een kleurrijk en krachtig palet. De typografie is een mix van strak en speels. De smiley in het beeldmerk is een knipoog naar de bekende maskertjes uit de theaterwereld en matcht perfect met de missie #serieuslachen. 

Het verhaal

Energiek, een positieve boost, enthousiasme, kwaliteit, eigenheid.

De look & feel:

Rebranding huisstijl, social media templates, flyer en visitekaartjes, kaartenset, roller-up banner, offerte template, diverse stickers, buttons en magneetjes.

De website van Buro Bis werd gerealiseerd in samenwerking met Studio Above.  

Ontworpen voor Buro Bis:

Naar de website

"Milou heeft een frisse, nieuwe huisstijl voor Buro Bis gemaakt! Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, Offerte template, Flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerken met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent. En als mens is zij ook nog eens super gezellig om mee samen te werken. Voor iedereen die zijn huisstijl een vette upgrade wil geven kan ik Milou met alle liefde aanbevelen!”

Anneke over dit project