Met de verhuizing naar een nieuwe locatie kreeg ook de huisstijl van BLISS een make-over. Een zachte en frisse uitstraling. Een tikje chique, passend bij dat luxe verwenmomentje dat je krijgt bij een bezoekje aan BLISS. 

De huisstijl voor BLISS is inmiddels uitgebreid met meerdere producten. Zo heeft Eva nu haar eigen cadeautasjes, vloeipapier en cadeauvouchers. Maar ook de prijslijsten, visitekaartjes en info brochures zijn helemaal in lijn met de look & feel die we voor haar hebben gecreëerd. 

Het verhaal

Fotografie: Rhode Zorge, Marloes Niemeijer Fotografie

Een rustige en zachte basis met vrouwelijke touch. 

De look & feel:

Rebranding van de huisstijl, visitekaartjes, cadeauvoucher, prijslijsten, social media content, kaartjes en poster voor de feestdagen, eigen vloeipapier en cadeautasjes. 

Ontworpen voor BLISS:

Naar de website

“Ik ben erg blij met de samenwerking met Mevrouw Knot. Na het ontwerp van een compleet nieuwe huisstijl blijf ik terug komen als ik nieuwe items voor BLISS nodig heb. Mijn tasjes, cadeauvouchers, visitekaartjes, stickers en tissuepapier zijn in samenwerking met Milou gemaakt. Ik krijg een snelle reactie en eerlijk advies en er word altijd goed met mij meegedacht. Wanneer ik met mijn ideeën bij Milou aankom, weet ze altijd een perfecte uitwerking hiervoor te creëren.”

Eva over dit project