BeJoyce is het atelier van goudsmid Joyce Beumer. Joyce is een echte ambachtsvrouw en laat je graag zien hoe het maakproces van die prachtige sieraden er aan toe gaat. Dat is waarschijnlijk minder shiny als je denkt. Want open haar Instagram pagina en je ziet met regelmaat haar vieze handen terug die ontstaan bij het smeden. Vaak met felrood gelakte nagels er onder. Juist dat contrast hebben we als knipoog meegenomen in de huisstijl. BeJoyce is vrouwelijk én stoer én krachtig tegelijk. 

In het ontwerp hebben we gekozen voor een stoere en opvallende typografie. Het hartje — typisch Joyce — mocht niet ontbreken. Het zachtroze wordt aangevoeld met een krachtig rood. Met het ontwerp van deze nieuwe huisstijl heeft BeJoyce weer een look & feel die echt bij haar en haar onderneming past. 

Het verhaal:

Krachtig, vrouwelijk, stoer, kleurrijk.  

De look & feel:

Naar de website

Rebranding van de huisstijl, visitekaartjes, set van postkaarten met luxe afwerking zoals foliedruk en spotvernis. 

Ontworpen voor BeJoyce:

“Ik was toe aan een nieuwe look die echt bij mij past en volgde Mevrouw Knot al langer. Ons eerste gesprek was zo leuk. Ik werd er ontzettend enthousiast van. Milou kwam gelijk met zoveel leuke ideeën! Dat wat ik wil uitstralen heeft ze heel goed omgezet naar papier. Ze luistert goed naar wat je wilt en komt met veel eigen input. Zien wat er allemaal nog meer mogelijk is vond ik heel erg prettig. Vanuit het huisstijl-ontwerp maakte Milou prachtige visitekaartjes en een kaartenset. Mijn wens: ‘net even anders dan standaard’ vertaalde ze heel goed door de druk van de letters net even een andere touch te geven met spotvernis. Dankjewel Milou, zo blij dat ik jou gevonden heb. Jij maakt de look van mijn bedrijf helemaal af!”

Joyce over dit project