Werkwijze logo ontwerp

Je eigen studio, winkel of misschien wel koffietentje. Je bent er trots op en hebt er zonder twijfel hard voor gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Je wilt jezelf laten zien aan de wereld en roepen hee this is me! Maar hoe? Laten zien wie je bent en bepalen wat je wil uitstralen is niet altijd gemakkelijk, maar daar help ik je graag bij. Want een goed logo ontwerp gaat over veel meer dan het visuele plaatje alleen. Samen kijken we naar wat voor jou belangrijke kernwaardes zijn en waar je voor staat. Pas wanneer we dat helder hebben start het ontwerpproces.

Mevrouw Knot helpt creatieve ondernemers zichzelf te laten zien aan de buitenwereld. Met een branding die past bij jou als geen ander. Het is tijd om te laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat voor moois jij te bieden hebt!

Werkwijze in het kort
Het doorspreken van je wensen en de mogelijkheden doe ik het liefst persoonlijk. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en kunnen we waar nodig materialen en andere voorbeelden erbij pakken. Woon je niet in de buurt? Geen enkel probleem. We plannen dan in overleg een Skype date in. Deze kennismaking is voor mij essentieel om een passend logo ontwerp voor je te kunnen realiseren. Want een logo is meer dan een leuk plaatje en wordt niet eventjes gemaakt. Het is een visualisering van kernwaardes waar jij en jouw bedrijf voor staan en is samen met je andere huisstijl elementen onderdeel van jouw branding.

Wanneer ik een goed beeld heb van wat jij belangrijk vindt wordt de ontwerpfase opgestart. Binnen de afgesproken tijd ontvang je van me de eerste digitale voorstellen. Aan de hand van jouw feedback werken we deze voorstellen verder uit tot definitief logo. Standaard ontvang je van mij naast je basislogo een kleur- en of vormvariant, favicon voor je website, kleurenpalet en eventueel typografie advies. Zo kan je meteen lekker breed aan de slag!

Een branding bestaat niet uit alleen maar een logo, maar is een groter geheel van hoe jij je presenteert aan je omgeving. Ik help je graag verder met het uitbreiden en realiseren van je huisstijl. Van visitekaartjes en promotiematerialen tot verpakkingen en online content. Samen kijken we welke middelen voor jou van toepassingen zijn. Mevrouw Knot heeft een breed netwerk van creatieve om zich heen verzameld waarmee ik je graag in contact breng om voor jou het complete plaatje te kunnen verzorgen.

Contact
Wil je graag weten wat Mevrouw Knot voor jou kan betekenen?
Stuur me een berichtje via het contactformulier of stuur je mailtje naar hello@mevrouwknot.nl