Ontwerp voor bijzondere gelegenheden

geboortekaartjes // save the date // trouwkaarten // menukaarten // naamkaartjes en tafelaankleding // fotografie //

handwriting op diverse materialen // verhuiskaartjes // feest & jubileum uitnodigingen


Werkwijze gelegenheden:
Jou helpen om iets bijzonders te ontwerpen voor de momenten die er toe doen. Speciaal voor jou, helemaal op maat gemaakt. Dat is wat ik het liefste doe. Maar zo’n custom made design, hoe gaat dat in z’n werk? Hieronder vertel ik je er graag wat meer over en lees je meer over mijn werkwijze en het ontwerpproces.

1. De aanvraag

Wat kan ik voor je betekenen? Let me know! Stuur een mailtje naar hello@mevrouwknot.nl of vul het contactformulier in met jouw wensen. Hoe vollediger je mailtje, hoe gemakkelijker het voor mij is om snel te reageren. Op de pagina tips voor een aanvraag vind je informatie die handig is om mee te nemen in je eerste mailtje. Grote kans dat je bijvoorbeeld al op internet hebt gezocht naar mooie inspiratiebeelden of misschien heb je al een speciaal bord op Pinterest aangemaakt. Deel je inspiratie gerust met me. Op deze manier krijg ik snel een helder beeld van de sfeer die jou aanspreekt en geef je me een kijkje in jouw wensen.

2. Let’s meet
Het doorspreken van je wensen en de mogelijkheden doe ik het liefst persoonlijk. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en kunnen we meteen wat voorbeelden en materialen erbij pakken. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, dan plannen we een telefoontje of Skype date in. Waar nodig is het altijd mogelijk om een paar papierstalen en andere voorbeelden naar je op te sturen.

3. Offerte + akkoord
Aan de hand van jullie wensen maak ik een vrijblijvende offerte voor jullie op. Deze offerte is een indicatie. In de omschrijving vertel ik uitgebreid waar de kosten op zijn gebaseerd. Mochten er tijdens het ontwerpproces veranderingen plaatsvinden, die andere kosten met zich meebrengen, dan hoor je dit natuurlijk tussentijds al van me. Zijn jullie akkoord met de offerte? Yay! Dan start nu de ontwerpfase. Afhankelijk van de grootte van het project kan vooraf om een aanbetaling worden gevraagd.

4. Ontwerp
Met liefde & aandacht ga ik aan de slag met jullie ontwerp. Binnen de afgesproken tijd ontvangen jullie via mail van mij de eerste voorstellen. Een ontwerpvoorstel van Mevrouw Knot bestaat altijd uit een aantal verschillende variaties. Hierin kan ik laten zien wat bijvoorbeeld een ander kleur of letter met de sfeer doet. Jullie favoriete voorstel werk ik vervolgens uit tot het definitieve ontwerp. Voor deze realisatiefase hanteer ik drie correctierondes waarin we er voor zorgen dat alle puntjes op de i komen te staan.

5. Afronden

Is alles helemaal naar wens? Kloppen alle gegevens? Dan starten we met het afronden van het project. Ik maak de factuur voor jullie in orde en wanneer de betaling is voldaan zetten we de productie in werking. Afhankelijk van het project zal ik eerst een drukproef voor je aanvragen bij de drukkerij voor we het definitieve drukwerk in werking zetten. Zo kunnen we samen nog een laatste keer alles controleren en kan jij al even genieten van een leuke preview!

Wist je dat Mevrouw Knot naast haar eigen vak een grote liefde voor fotografie heeft? En het leukste is: laat je een geboortekaartje op maat ontwerpen door Mevrouw Knot, dan ontvang je 10% korting op een zwangerschap- of new born shoot! Mail gerust voor meer informatie.Fotografie: Lott’s
Styling: Inspire Styling