Weekblog #2 – Valentijnsdag

Tijd voor een nieuwe weekblog! Want nu ik heel hard heb geroepen dat er iedere week een nieuwe blog online komt, moet ik het natuurlijk wel nog even gaan waarmaken. Maar er kwamen zoveel leuke reacties binnen op dit idee en de eerste blog, dat ik er vooral onwijs veel zin in heb. Thanks jullie!

Mevrouw Knot | Wallpaper Download

De afgelopen week was hier lekker chaotisch. Er werden leuke branding projecten afgerond (zoals deze voor Marjan Oesterholt Fotografie), de eerste ontwerpvoorstellen voor een geboortekaartje gingen de deur uit en de levensmap van Dreamkey Design waarvoor ik de cover quote mocht schrijven kwam binnen. Wauw! Hij is zo mooi in het echt!

Ondertussen probeerde ik nog als een malle van mijn verkoudheid af te komen (niet gelukt) en slingeren er overal door ons huis spullen rond voor Carnaval. Ik slinger er zelf op het moment hysterisch achteraan om alles op tijd af te ronden voor we los gaan.

Maar terwijl onze hoofden overlopen van Carnaval puilen de winkels uit van Valentijnsdag. Van snoep en roze frutsels tot speciaal gekweekte cactussen in de vorm van een hart. Het moet niet gekker worden. Ik heb zelf niet zoveel met Valentijnsdag zoals jullie misschien wel merken. Nooit gehad ook. Misschien ben ik niet zo’n romanticus. Of misschien snap ik gewoon niet wat er leuk is aan een cadeautje krijgen op een té commerciële dag waarop alles drie keer zo duur is en waarbij je nou niet meteen kan zeggen och wat een verassing zo’n spontaan cadeautje.

Van cadeautjes geven ben ik dan weer wel van en daarom start ik vandaag weer met de bekende Wallpaper Wednesday downloads op de blog! Jullie gaven onlangs in mijn Poll op Instagram aan dat er heel veel van jullie het weer leuk zouden vinden als de downloads weer terugkwamen. Dus bij deze! Alleen dan even niet op woensdag, want nouwja dan is het dus alsnog Valentijnsdag.

Je download deze wallpaper voor: desktop, tablet en smartphone.

Het is een quote waarin ik me heel goed kan vinden. Want wanneer je zelf niet happy bent, maakt niet uit of het privé of zakelijk is, dan zul je die happiness ook niet gaan vinden in omgeving. Alles begint bij jezelf dus luister wat vaker naar je eigen gevoel. Of wat ik eigenlijk gewoon probeer te zeggen: doe waar je blij van wordt! En voor mij betekend dat vanaf nu: laptop dicht en hallo schmink-koffer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *