Weekblog #7 – Goede vrijdag

Mevrouw Knot | Weekblog Pasen

Een dag die goede vrijdag heet vraagt om een goede dosis positiviteit toch? Eigenlijk zouden veel meer dagen zo moeten heten, het zorgt bij mij in ieder geval wel voor een lekker gevoel. Zeker met het zonnetje erbij en uitzicht op een lang paasweekend.

De afgelopen week was sowieso een fijne week. Ook als moest ik echt nog even moest bijtanken van Creative Life. Terugkijkend op de afgelopen dagen of misschien wel afgelopen weken besefte ik me iets. Namelijk hoe belangrijk collega’s voor je zijn. En dat klinkt misschien een beetje raar voor iemand die voor zichzelf werkt. Maar al die andere zelfstandige creative zijn écht wel mijn collega’s. En een event als Creative Life bewijst dat alleen maar. Er wordt aan elkaar gedacht, elkaar geholpen, inspiratie uitgewisseld en elkaar aangemoedigd te gaan voor die ene droom. En dat voelt zo ontzettend fijn. Alleen om te weten dat je er niet alleen voor staat, ook al voelt dat soms misschien wel zo.

Mevrouw Knot | Weekblog Pasen

Terug naar goede vrijdag! Misschien is het voor jou een normale vrijdag, misschien betekend deze dag juist wel iets speciaal voor je. Ik hoop in ieder geval dat je er een fijne dag van maakt. Morgen staat een leuke fotografie-opdracht op de planning dus gaf ik mezelf vanmorgen al even lekker de tijd om paaseitjes te verven. Ik hield het deze keer maar eens eenvoudig. Want meestal verzamel ik twintig leuke ideeën op Pinterest en ziet het er uiteindelijk nog niet uit. Dus besloot ik ’t maar eens anders te doen. En ik vind ze stiekem ook nog leuk ook.

Geniet van jullie paasweekend!

Mevrouw Knot | Weekblog Pasen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *