Mevrouw Knot | Samen sparren

Samen sparren

Duizend-en-één ideeën in je hoofd en minstens zo veel nachten tot je er iets mee doet. Je twijfelt of het een goed idee is, je weet niet waar je moet beginnen, je kan wel een helpende hand gebruiken. Soms is het dan een geniale uitkomst om een brein te huren. Mijn brein, bijvoorbeeld. Dan denk ik met je mee. In oplossingen én in kritische vragen. Want ik wil best cheerleaden, maar ik wil ook dat je iets goeds neerzet.


Waar je voorgangers al met mij over wilden sparren…

“Er zijn zo veel beren op de weg en in mijn hoofd, dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen.” Dat hoor ik vaak — en dan begin je dus gewoon bij Knot, om te eindigen met een plan van aanpak waarmee jij meteen aan de slag kan. Dingen waar ondernemers al eerder met mij over sparden?

• Past mijn uitstraling wel goed bij mijn missie?

• Mijn ideale klant — wie is dat nou eigenlijk?

• Hoe zet ik mijn huisstijl consequent in?

• Hoe presenteer ik mijn merk ultrasterk op sociale media?

• Ik ga een product lanceren, wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met drukwerk, waar moet ik op letten en wat komt er allemaal bij kijken?

• Hóe maak ik mijn idee concreet?

Zullen wij samen sparren over…

Bij de sparsessies gaan we niet eerst de kat uit de boom kijken. We gaan meteen aan de slag. Wat is écht je vraag? Je krijgt een kritische cheerleader tegenover je, die in oplossingen denkt en het grote geheel overziet. 

Dat sparren hoeft niet over je huisstijl te gaan. Mag wel, maar ik denk ook graag mee over…

• het realiseren van je product — van meedenken in het concept tot de beste verzending en van drukwerk tot lancering

• creatieve oplossingen — dankzij mijn opleiding Service Design ben ik iemand die niet uit de doos denkt, maar alsof er geen doos is

This is how we do it

Zo’n samen-sparren-sessie vindt plaats in mijn favoriete koffietent in Roermond of vanaf je eigen bank, als we een videocall doen. Een sessie duurt 60 minuten en iedere maand zijn er een beperkt aantal plekjes vrij. Wacht dus niet te lang met boeken, want anders zijn die 1.001 nachten alsnog zo verslapen.
Na afloop van ons gespar stuiter je van de nieuwe energie, heb je grip op je ideeën én ligt de eerste opzet van je plan van aanpak klaar!

Jouw investering: 95,-

excl. btw


In verband met Covid-19 vinden alle Samen Spar Sessies op dit moment online plaats.

Zij gingen je voor