Herfst in Kopenhagen

Door de drukte afgelopen van week had ik nog geen tijd gehad om jullie te vertellen over mijn reisje naar Kopenhagen waar ik afgelopen herfstvakantie een paar dagen verbleef. Een verlaat, maar heerlijk verjaardagstripje. Eigenlijk had ik een weekendje België cadeau gekregen, maar toen bleek dat ik het ook in mocht ruilen voor Kopenhagen was de keuze snel gemaakt!

MevrKnot_Kopenhagen_08
MevrKnot_Kopenhagen_07
MevrKnot_Kopenhagen_06
MevrKnot_Kopenhagen_05

Kopenhagen is zo’n fijne stad. De sfeer is er heerlijk en de mensen super vriendelijk. Om nog maar even niet over al die mooie design winkels te beginnen. Natuurlijk maakte ik weer veel te veel foto’s en moet ik ze nog allemaal netjes uit sorteren. Maar vandaag alvast een paar sfeerbeelden. Robbert en ik vinden het fijn om steden in de herfst te bezoeken. Oké, je moet niet van suiker zijn voor het geval er een buitje valt. Maar de lampjes, vroege schemering en kou zorgen wel voor extra gezelligheid!

MevrKnot_Kopenhagen_01
MevrKnot_Kopenhagen_02
MevrKnot_Kopenhagen_04
MevrKnot_Kopenhagen_03

Deze foto’s maakte ik in Nyhavn, de nieuwe haven van Kopenhagen met de bekende gekleurde gevels. Vanuit deze plek kan je een boottocht maken richting de bekende zeemeermin. De boot sloegen wij even over en trokken er een dag met de fiets op uit. Kopenhagen is de perfecte stad om met de fiets te verkennen en het scheelt je weer ‘n paar pijnlijke voetjes. Je huurt een fiets al voor zo’n 10 euro per dag.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *