Hay House Kopenhagen

Eerder al schreef ik een blog over leuke adresjes en shops die ik bezocht en ontdekte in Kopenhagen. En als daar ééntje niet bij mag ontbreken is het Hay House wel. Als je naar Kopenhagen gaat dan weet je dat je daar ook een bezoekje aan moet brengen.

MevrKnot_HayHouse_11
MevrKnot_HayHouse_05
MevrKnot_HayHouse_13

Hay House ligt verborgen op de tweede en derde etage van een prachtig gebouw. Twee etages vol prachtige meubels, woonaccessoires, kaarsen en zo veel meer. Ik kan me niet voorstellen dat je hier niet gelukkig van wordt. Op foto hierboven zie je een beetje waarom ik het najaar zo lekker vind voor een stedentrip: de zachte zonnestralen die binnen vallen maken het toch helemaal af!?

MevrKnot_HayHouse_14
MevrKnot_HayHouse_09

De etuitjes hieronder staan inmiddels op mijn decemberlijstje. Ze zijn er in allerlei leuke kleurencombinaties en twee verschillende formaten. Maar ook het geometrische dienblad vind ik erg mooi. Wanneer je even wilt bij komen van al dat moois, of je vriend het echt genoeg vind, dan is Café Norden op de begane grond een goede tip om even pauze te houden. Nestel je tussen de Hay kussens in de verbrede vensterbanken en geniet van het mooie uitzicht. Aan de bar bestel je van de uitgebreide lunchkaart of een goede koffie. De Latte Caramel en ijskoffies zijn er echt héérlijk!

MevrKnot_HayHouse_12
MevrKnot_HayHouse_04
MevrKnot_HayHouse_06
MevrKnot_HayHouse_03
Heb je een tripje naar Kopenhagen in het vooruitzicht? Mijn tips op een rijtje vind je hier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *