Wedding stationery Lisanne & Mark

Via weddingstylist Janina van Nina Weddings kwam ik in contact met het bruidspaar Lisanne en Mark. Samen hadden ze al een tof concept uitgedacht voor hun intieme bruiloft met als thema Evening Green. Dit thema wilden ze graag ook laten terug komen in de trouwkaart en andere stationery items voor op de dag zelf. Met het moodboard van Nina Weddings als basis zijn we samen aan de slag gegaan en hebben we een echte trouw-huisstijl gecreëerd.

De trouwkaart zelf is een prachtige lettepress kaart geworden met donkergroene accenten en geverfde randen. De kaart werd vergezeld door een klein fotootje van het bruidspaar to be en extra kaart met alle praktische info. Voor de dag zelf werden handgeschreven naamkaartjes verzorgd, een bijpassende menukaart, welkomstborden en niet te vergeten die gepersonaliseerde Tony Chocolonely wikkel.. Mmm!

Grote dank voor Romy van Romy Dermout Photography. Die deze bijzondere dag voor Lisanne en Mark vastlegde en die met haar prachtige fotografie het mogelijk maakt om dit portfolio-item zo fijn te maken! De styling van deze dag was in handen van Nina Weddings met bloemen verzorgd door Edenique Floral Design.
Bruiloft Lisanne & Mark - Landgoed Rhedenoord - NINA WEDDINGS - Tintelend Trouwen - Romy Dermout Photography | Ontwerp Mevrouw Knot