Handwriting voor Zilverblauw’s boek Snap!

Mevrouw Knot handwriting voor Snap! Zilverblauw

Project: handwriting cover + hoofdstuktitels | In opdracht van: Zilverblauw
Na het succes van Shoot! fotograferen met je hart is er nu een vervolg: Snap! Waarin Anki van de populaire blog Zilverblauw je alles verteld over hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.

Geschreven door Anki en vormgegeven door Casper is het tweede boek van Zilverblauw opnieuw een musthave voor iedereen die van fotograferen en lifestyle houdt. Mevrouw Knot mocht ook voor deze uitgave de cover-titel en verschillende hoofdstuktitels verzorgen. Wat fijn om opnieuw hierin mee te mogen werken!

Zilverblauw is de lifestyle blog van Anki Wijnen. Bloggen, fotograferen en ontwerpen, ze kan het allemaal. Op haar populaire blog met groot internationaal bereik neemt ze je mee in haar dagelijks leven en inspireert ze je met haar mooie lifestyle en interieur fotografie. Snap! is het tweede boek van Zilverblauw.

Mevrouw Knot handwriting voor Snap! ZilverblauwMevrouw Knot handwriting voor Snap! ZilverblauwMevrouw Knot handwriting voor Snap! Zilverblauw