Romy Dermout Photography

Mevrouw Knot | logo design Romy Dermout Photography

Het logo design voor Romy was een zoektocht. Een zoektocht naar het juiste sfeer en de juiste schakel tussen de prachtige beelden die Romy maakt en haarzelf als persoon achter de camera. En dat is precies wat ik zo heerlijk vind aan mijn werk. Het meedenken en vormgeven aan ideeën, puzzelen en bijschaven tot het hele gevoel klopt.

Het eindresultaat is een krachtige brushlettering geworden die in twee kleuren gebruikt wordt: zwart en wit. Speels, maar toch volwassen. En wanneer je het dan op deze manier terug ziet (en leest) dan weet je: yes, alles klopt. Een krachtige handlettering die in twee kleuren wordt gebruikt.

– Romy: “Het hebben van een creatief bedrijf staat eigenlijk wel gelijk aan het hebben van een constante stroom aan nieuwe inzichten en ideeën. Elke bruiloft, elke shoot en elke edit die ik doe probeer ik mijzelf weer te verbeteren en dat kan er voor zorgen dat je visie verandert. Na een jaar fulltime fotograferen (en leren) vond ik het dan ook tijd voor een nieuw logo. Met dank aan de geweldig creatieve Mevrouw Knot!”

Mevrouw Knot | Branding Romy Dermout Photography

Bekijk hier meer van het prachtige werk van Romy Dermout:www.romydermoutphotography.com