Logo Design Lichtpuntjes

Lichtpuntjes is het bijzondere verhaal van Lisa Kroon. In de bloei van haar leven veranderen opeens alles nadat ze plots haar beide ouders verloor en alleen achterbleef met haar zus. In deze heftige periode merkte ze voor het eerst hoe de dood en rouw soms kan zorgen voor ongemakkelijke situaties. Dat was voor Lisa het startpunt van haar bijzondere bedrijf Lichtpuntjes. Een missie om in moeilijke tijden het wat gemakkelijker te maken om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Met, zoals ze het zelf zo mooi noemt, kleine troostkadootjes.

In tijden van rouw kan vaak alles al snel donker en zwaar aanvoelen. Daarom was het voor ons extra belangrijk om in de branding van Lichtpuntjes te zorgen voor een frisse en open uitstraling, die toch nog steeds lief en zorgzaam aanvoelen. We hebben daarom gekozen voor een palet van groene tinten in combinatie met zachtroze accenten.

Mevrouw Knot | Logo design Lichtpuntjes

Na het afronden van het logo design hebben we voor Lisa bijpassende visitekaartjes ontworpen als aanvulling binnen haar huisstijl. De illustratie voor het visitekaartje heeft later de basis gevormd voor het ontwerp van de verpakkingen van de troostdoosjes.

Mevrouw Knot | ontwerp troostdoosjes Lichtpuntjes