Flow Scheurkalender 2017

Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017

Project:ontwerp Flow scheurkalender 2017 | In opdracht van: Flow Magazine
Mevrouw Knot mocht voor de nieuwe Flow Scheurkalender 2017 de volledige handlettering verzorgen. Voor elke dag van het jaar een andere vraag. Vragen die je nieuwsgierig maken, aan het denken zetten of je inspireren. Dat was naast heel veel lettertjes schrijven, vooral ontzettend leuk en een enorme eer! Inmiddels ligt hij gedrukt en wel voor mijn neus en is het toch nog een beetje gek om zoveel van je eigen handschrift terug te zien. Maar het eindresultaat is zo mooi geworden! En geloof me, het neon-oranje is zoveel mooier dan mijn camera wil laten zien.

Flow is een tijdschrift zonder haast. Een magazine vol klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn. Boordevol mooie illustraties, fijne papiersoorten en creativiteit.

Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017

De Flow Scheurkalender 2017:
‘Het gaat in het leven niet om het vinden van de juiste antwoorden, maar om het stellen van de juiste vragen.’ Een mooie gedachte, en daarom vind je in de nieuwe Flow Scheurkalender voor elke dag een vraag. Omdat een goede vraag je nieuwsgierig maakt, aan het denken zet en inspireert.

Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017

PS: op de blog van Flow Magazine vind je een leuk interview over het proces met grappige feitjes en weetjes! Je leest het hier.