Anna in Paperland

Mevrouw Knot | Logo Design Anna in Paperland

Het verhaal

Anna benaderde Mevrouw Knot met de vraag om een beeld te kunnen creëren bij haar werk. Ruim een jaar geleden startte ze met de opleiding tot handboekbinder. Haar Instagram was haar etalage waar ze liet zien waar ze zoal mee bezig was. Daar bleek al snel een enorme interesse te zijn in haar prachtige werk.

Inmiddels is het tijd voor de volgende stap: het neerzetten Anna in Paperland als merk. Mevrouw Knot realiseerde het huisstijl ontwerp waar de droom nu ook daadwerkelijk een gezicht krijgt. Samen zochten we naar een element dat centraal mocht staan in de branding. In die zoektocht kwamen we uit bij het plantje Vlas. Een belangrijk ingrediënt dat verwerkt wordt in de producten waar Anna graag mee werkt; sterk maar elegant.

De huisstijl van Anna in Paperland bestaat uit een uitgebreide set van logo varianten, waardoor er vrijuit gespeeld kan worden met de branding op de verschillende uitingen en producten. De illustratie van het Vlas plantje speelt een grote rol en komt zowel terug in de logo’s, de kleine beeldmerkjes als de losse illustratie.


Mevrouw Knot | Logo Design Anna in PaperlandMevrouw Knot | Logo Design Anna in Paperland