Over

Ontwerpstudio voor creatieve ondernemers en merken

Mevrouw Knot | Branding & design studio
Mevrouw Knot | Branding & design studio

Ontwerpstudio Mevrouw Knot
Mevrouw Knot is een grafisch ontwerp studio met focus op branding & design voor creatieve ondernemers en merken. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jouw onderneming of merk opvalt tussen de rest op een manier die bij jou past. Ga je voor big & bold of juist voor sophisticated en subtiel? Samen duiken we in jouw verhaal, bepalen we de juiste kernwaardes en ontwikkelen we op die manier een ontwerp dat precies de juiste look & feel heeft.

Branding als de basis
In een wereld waarin iedereen zichzelf zichtbaar kan maken is het moeilijk te bepalen wie jij nou echt bent en wat je wilt uitstralen. Als onderneming of merk is het daarom belangrijk om een visuele identiteit te hebben die als geen ander bij jou past. Die je past als een jas en je met liefde naar buiten brengt. Daarom starten we altijd met een duik in jouw verhaal, je missie en de boodschap die je wilt uitdragen. Zo creëren we een ontwerp dat alleen voor jou ontworpen had kunnen worden. Zodat ook jij jouw ideale klant vindt en nog belangrijker: de klant jou weet te vinden.

Ben jij klaar om op te vallen
op een manier die bij jou past?

Vaak wordt branding in een adem met logo-ontwerp genoemd. Maar de branding van jouw merk of onderneming is veel meer dan dat: het zit in de brochure die je maakt, de verpakking van je product, de etalage van je winkel en het visitekaartje dat je meegeeft. In ieder product en uiting zit een stukje branding verscholen. Elke keuze in kleur, vorm en typografie brengt een ander look & feel met zich mee. Mevrouw Knot helpt jou graag bij het verzorgen van het complete plaatje. Waar nodig wordt er samengewerkt met een netwerk van creatieve collega’s om jouw vraag nog beter te kunnen realiseren. Bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, tekst en webdesign.

Maar wie is Mevrouw Knot dan eigenlijk?
Mevrouw Knot is voor mij een combinatie van gevoel en stijl. Een tikkeltje eigenwijs, altijd spelend met nieuwe kleurencombinaties en de juiste balans tussen strakke en speelse elementen. Niet te veel toeters en bellen; kracht ontstaat door eenvoud. Maar ook dat gekke patroontje, die fijne illustratie en niet te missen: de handgeschreven letters, maken een Mevrouw Knot ontwerp helemaal af. Van sierlijke krulletters tot dikke penseelstreek met hier en daar een spetter inkt. Handgeschreven typografie is de afgelopen jaren een specialiteit van Mevrouw Knot geworden en voegt een uniek element toe aan je ontwerp. Het is een extra dimensie die door een standaard lettertype niet altijd gecreëerd kan worden. Stuk voor stuk elementen die voor jouw project op maat worden geschreven of getekend om vervolgens met zorg gedigitaliseerd te worden.

En wie ben jij?
Jij bent die creatieve ondernemer die klaar is om zichzelf of zijn merk te laten zien aan de buitenwereld. Je wilt opvallen op een manier die perfect bij jou past. Of je nou startend ondernemer bent of al jaren in het vak zit. Je zit boordevol goede ideeën, maar mist nog iemand die jouw hersenspinsels kan omzetten naar een concreet product om jouw boodschap mee uit te dragen. Van volledig verzorgde huisstijl tot boekontwerp. En van stationery-set tot grafisch ontwerp voor jouw promotiematerialen.

Benieuwd wat ontwerpstudio Mevrouw Knot voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Mevrouw Knot heeft eerder samengewerkt met:

Mevrouw Knot | Samenwerkingen