Over

Mevrouw Knot | Grafisch Ontwerp Studio
Mevrouw Knot | Grafisch Ontwerp Studio

Fotografie: Hanke Arkenbout

Ontwerpstudio Mevrouw Knot

Milou Curvers is het gezicht onder het witte wiebelknotje van Mevrouw Knot. Afgestudeerd als grafisch ontwerpster aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en eigenaresse van deze one-woman-show. Inmiddels is deze Limburgse weer terug in het zuiden van het land en heeft ze Mevrouw Knot – wat ooit begon als blog over koetjes en kalfjes – verder laten groeien tot grafisch ontwerp studio.

Voor wie is ontwerpstudio Mevrouw Knot er?
>> Voor creatieve ondernemers die hun droom najagen en op zoek zijn naar een logo design & huisstijl dat laat zien wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze te bieden hebben.
>> Voor bedrijven die op zoek zijn naar iemand die graag meedenkt over de juiste look & feel om hun verhaal zo goed mogelijk uit te dragen. Van promotiematerialen tot boekontwerp, laat me gerust weten wat ik voor je kan betekenen.
>> Voor iedereen die een bijzondere gelegenheid wil vieren met een ontwerp op maat en drukwerk van hoge kwaliteit. Of jullie nou vol verwachting wachten op een kleine wondertje dat op komst is of lovers zijn die op zoek zijn naar wedding stationery dat helemaal matcht bij hun droombruiloft. Alles wat je graag viert, vier ik graag met je mee.
>> Voor iedereen die niet houdt van dertien in een dozijn, maar op zoek is naar iets wat speciaal voor hem of haar wordt ontworpen. Bij Mevrouw Knot start ieder ontwerp met een luisterend oor en blanco vel. 

>> En vooral: voor iedereen met een te gek idee! Voel je vrij om me te benaderen met al je hersenspinsels en wie weet zijn we een match made in heaven.

Let’s meet!
Nieuwsgierig geworden of graag meer weten? Neem contact op via het contactformulier of stuur een berichtje naar hello@mevrouwknot.nl
Meer informatie vind je – hier – voor creatieve ondernemers en – hier – wanneer je op zoekt bent naar een ontwerp op maat voor bijzondere gelegenheden.

Mevrouw Knot heeft eerder samengewerkt met:

Mevrouw Knot | Samenwerkingen