A5 Art Prints for girls!

Mevrouw Knot | Art Print Plan Nederland - Cycle for Plan
Girls first!
Yes je leest het goed, en nee dit is geen blog om je om te toveren tot kleine feminist, maar helpen kan je me wel.

De aanleiding van deze blog is mijn lieve vriendinnetje Esmee die over een paar maanden samen met 17 andere naar Vietnam vertrekt om daar in het gebergte van Noord Vietnam 400 kilometer te fietsen. Die zichzelf zeven dagen lang in het zweet gaat werken. Niet omdat ze zelf daar zo vrolijk van wordt, maar omdat ze daar andere mee gaat helpen. En die andere zijn meisjes. Meisjes in alle soorten en maten, maar met één ding gemeen: ze hebben het niet zoals ons. Met het project Cycle for Plan wil Plan Nederland deze meisjes graag een betere toekomst geven en daar gaat dappere Smeetje kei hard voor trappen.

Esmee: “Ik woon in Nederland en heb recht op onderdak, onderwijs, mijn eigen mening. Ik mag zelf kiezen op wie ik stem, wat ik wilde studeren, waar ik wil werken en vooral met wie ik mijn leven en lichaam wil delen. Helaas is dit niet over in de wereld het geval en dat maakt mij boos, verdrietig.”

Limited edition prints
Om te helpen heb ik speciaal voor haar twee toffe Limited Edition Art Prints ontworpen. Gedrukt op extra mooi papier zodat je ze niet alleen als kaart kan gebruiken maar ook mooi zijn om in te lijsten of op te hangen. Om die ene vriendin of lieve collega een steuntje in haar rug te geven of misschien wel gewoon om jezelf af en toe aan te moedigen.

Yes ik koop een Girls First Art Print
Help je ons mee? You rock! Shop hem online in de Knot shop of stuur een mailtje naar hello@mevrouwknot.nl met daarin je bestelling en adresgegevens, de rest volgt vanzelf. De Art Prints kosten 5 euro per stuk plus je postzegel en zijn gedrukt op A5 formaat, 300 grams luxe papier. De achterzijde is blanco zodat je hem ook kan gebruiken als mooie kaart.

Mevrouw Knot | Art Print Plan Nederland - Cycle for Plan
Mevrouw Knot | Art Print Plan Nederland - Cycle for Plan

De opbrengst van de Art Prints gaat natuurlijk rechtstreeks naar de sponsor-pot van Esmee. Meer lezen over haar verhaal of haar volgen tijdens haar week in Vietnam doe je hier. Wil je mee lezen over Cycle for Plan en Plan Nederland klik dan hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *