Flow Scheurkalender 2017

Yay! Eindelijk mag ik er over vertellen! Mijn grote-geheime-handlettering project waarmee ik begin dit jaar wekenlang zoet was. Waarvoor ik het hele huis op z’n kop moest zetten (vonden ze thuis super leuk) om er voor te zorgen dat al die met inkt geschreven lettertjes konden drogen. Maar de reden was zo leuk: 365 vragen schrijven voor de nieuwe Flow Scheurkalender 2017!

Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017

November afgelopen jaar kreeg ik een mailtje of ik misschien zin en tijd had voor een handlettering-klusje voor Flow. Uh, ja! Natuurlijk wilde ik dat wel. Dat klusje was iets meer dan zomaar een klusje. Want de volledige Scheurkalender voor Flow was niet alleen ontzettend veel schrijven, maar vooral een ontzettend grote eer! En nu ligt hij dus echt voor mijn neus. Nog heel gek om te zien, maar zo tof. En geloof mij, dat neon-oranje wat mijn camera minder leuk vind, is in het echt een groot feest!

Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017Mevrouw Knot voor Flow - Scheurkalender 2017

De Flow Scheurkalender 2017:
‘Het gaat in het leven niet om het vinden van de juiste antwoorden, maar om het stellen van de juiste vragen.’ Een mooie gedachte, en daarom vind je in de nieuwe Flow Scheurkalender voor elke dag een vraag. Omdat een goede vraag je nieuwsgierig maakt, aan het denken zet en inspireert.

PS: op de blog van Flow Magazine vind je een leuk interview over het proces met grappige feitjes en weetjes! Je leest het hier.

De Scheurkalender is vanaf september verkrijgbaar in de winkels en in de Flow Shop.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *