Workshop Brushlettering – Creative Life 2018

Het lijkt nog even te duren, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor Creative Life 2018 alweer in volle gang! Op 23, 24 en 25 maart wordt de Werkspoor Kathedraal in Utrecht weer omgetoverd tot walhalla voor creatievelingen. Met de leukste shops én workshops. Tijdens dit driedaagse evenement kan je net als de vorige editie weer gezellig aanschuiven bij een workshop Brushlettering van Mevrouw Knot. Kom je ook?

Mevrouw Knot | Workshop Creative Life - Leer schrijven met penseel

Dus, ben jij ook zo’n fan van al die mooi geschreven quotes en zou je dit zelf ook wel willen leren? Schuif dan gezellig aan tijdens een van de workshops Brushlettering en leer schrijven met penseel!

Wat we gaan doen
In deze workshop leer ik je de basistechnieken van het schrijven met penseel en inkt. Aan de hand van een aantal oefeningen en voorbeeld letters ga ik je kennis laten maken met deze vorm van handwriting. We gaan natuurlijk niet alleen maar oefenen, maar meteen ook een stapje verder. Samen gaan we van jouw favoriete quote zo’n toffe Art Print maken! Zo ga je niet alleen naar huis met nieuwe technieken en bakken inspiratie, maar ook met jouw zelf gemaakte mini poster om thuis in te lijsten.

Nog meer leuks
Tijdens het oefenen vertel ik je graag meer over de materialen waarmee je allemaal kan werken en beantwoord ik met liefde al jullie vragen. Want het allerleukste aan schrijven met penseel is toch wel dat je onwijs veel mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Wat dacht je van ecoline, waterverf en diverse soorten inkt. Met dank aan Judith van Splendith zijn er tijdens de workshop verschillende materialen om kennis mee te maken. Zo heb je meteen de kans om nog meer leuks uit te proberen! Helemaal weg van een product? Dan kan je tijdens Creative Life natuurlijk ook nog even offline shoppen bij Splendith. Hoe fijn is dat!

Details
Er worden per dag vier rondes gegeven. Je kan kiezen uit:

Ronde 1: 10.30 – 11.30
Ronde 2: 12.00 – 13.00
Ronde 3: 13.30 – 14.30
Ronde 4: 15.00 – 16.00

06-03-2018: Dank voor alle jullie enthousiasme, op dit moment zijn alle workshop volgeboekt!

Wacht niet te lang met je inschrijving! We houden de groepjes bewust klein zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is. De kosten voor de workshop zijn € 15,- euro. Aanmelden kan via hello@mevrouwknot.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *