Woonbeurs Amsterdam

Gisteren bracht ik voor het eerst een bezoekje aan de Woonbeurs Amsterdam in de Rai. Nadat vorig jaar mijn instagram-timeline een week lang vol stond met de mooiste kiekjes, wist ik dat ik de volgende keer toch echt zelf ook moest gaan kijken. Door alle drukte ging het weer bijna aan me voorbij, maar last minute kochten Maartje en ik een kaartje en sprongen we in de trein richting Amsterdam. En dat was absoluut geen slecht idee! Al na vijf minuten stuiterde ik enthousiast rond door de hallen, want wat een moois allemaal! Vandaag en morgen zal ik mijn favoriete plekjes met jullie delen.

MK_101_02
MK_101_05
MK_101_01

Het 101-woonideeën huis was een bom aan inspiratie! Vol zelfmakers, mooie producten en hele fijne styling. Ik kon me nog net beheersen om niet elke centimeter op foto vast te leggen. Ik werd er zo blij van! Mijn hoofd zat meteen vol leuke ideeën om zelf te gaan maken. Maar tegelijkertijd bedacht ik me ook even hoe verdrietig het is dat al dat fijne van 101-woonideeën gaat verdwijnen…

MK_101_03
MK_101_08

Naast het 101-huis vind je Karwei, die zich voor het eerst laten zien op de Woonbeurs Amsterdam. Wat een verrassing! Voor mij heeft Karwei zich absoluut los gemaakt van het imago bouwmarkt, zoals ik het toch echt nog zag. Ook hier weer zulke mooie gestylde hoekjes. Het stilleven tegen de blauwe muur vind ik een top idee, dat ik zeker thuis ga uitproberen. Tip: schuif aan bij Karwei voor een workshop moodboards maken!

MK_Karwei_03
MK_Karwei_04
MK_Karwei_01
MK_Karwei_02

En zo kan ik nog wel even door gaan. Wat dacht je van Fest Amsterdam, waar ik nog totaal onbekend mee was. Ik ben heel benieuwd of jullie ook al zijn geweest of nog gaan? Morgen zal ik nog een paar favoriete plekjes met jullie delen.

MK_Fest_01
MK_Fest_02
MK_Woonbeurs_01

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *