DDW | Graduation Show

Vandaag de derde en laatste DDW post op de blog. Ik vertelde al over mijn bezoekje aan de Graduation Show van de Design Academy Eindhoven. Er was zoveel moois te zien. In deze blog een paar van mijn favorieten.

MevrKnot_DDW_GS_01
MevrKnot_DDW_GS_09
MevrKnot_DDW_GS_10
MevrKnot_DDW_GS_11

Mijn oog viel vooral op de vele verschillende soorten materialen. Van keramiek, steen, hout tot stoffen die zo zacht uitzagen dat ik ze het liefste even wilde aanraken.

MevrKnot_DDW_GS_02
MevrKnot_DDW_GS_06

Maar mijn twee absolute favorieten zijn toch wel de Circadian Clock en de Limber Gems die je hier onder ziet. Twee projecten om verliefd op te worden. De Circadian Clock is het afstudeerproject van Éléonore Delisse. Het licht van de klok is zo prachtig. De lenige edelstenen zijn het werk van Pleunie Buyink. Ze noemt het juwelen voor in je interieur en dat zijn het ook. Zo ontzettend mooi. En wanneer je het materiaal aanraakt raak je nog eens dubbel verrast. Het voelt namelijk heel zacht en flexibel.

MevrKnot_DDW_GS_04
MevrKnot_DDW_GS_03
MevrKnot_DDW_GS_07

Natuurlijk was er nog zo veel meer moois te zien op de Dutch Design Week! Hieronder vind je een lijstje met de andere bloggers die afgelopen donderdag deel uit maakte van Team Zilverblauw, voor meer DDW verslagen en inspiratie: Diana, Eigenhandig, Enigheid, Femkeido, Fête des Gamins, Googels en Voozels, MaandagDaandag, Mus Handmade, Planet Fur, The Confetti Option, With Love Celesta en Zilverblauw.

Voor de lieve Anki een dankjewel dat ik deel uit mocht maken van deze leuke dag! Het was gezellig, inspirerend en ontzettend leuk om al deze mensen te leren kennen. En natuurlijk een super groot compliment voor Lonneke die het DDW Bloggerscafé heeft mogelijk gemaakt. Dat er volgend jaar maar een deel 2 mag ontstaan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *