DDW Bloggerscafé

MevrKnot_DDW_08
MevrKnot_DDW_12

Gisteren was het tijd voor Team Zilverblauw in het DDW Bloggerscafé. Op uitnodiging van Anki verzamelden gisterochtend een groepje van twaalf bloggers zich bij Coffeelovers in Eindhoven, dat een week lang is omgedoopt tot het Dutch Design Week Bloggerscafé. Het Bloggerscafé was die dag ons centrale punt waar we samenkwamen om te lunchen, bloggen en tips uit te wisselen.

Ik vertrok die ochtend als eerste naar de Graduation Show van de Design Academy, samen met Iris en Mariandel. Een absolute aanrader! Maar vandaag eerst een blogje met beelden van Strijp S, waar zo’n relaxte sfeer hangt. Naast de grote hallen van o.a. het Klokgebouw vind je hier ook kleine pop-ups en concept stores en is het een leuke plek om even te pauzeren bij een van de vele lekkere eettentjes.

MevrKnot_DDW_09
MevrKnot_DDW_02
MevrKnot_DDW_13

Out of the Blue is een conceptstore die ik vorig jaar op de DDW leerde kennen. Net als Urban Shopper wilde ik hier graag weer even binnen neuzen. Bij Urban Shopper vind je allerlei kleine hutjes waar je zo’n twintig bijzondere shops vind. Daily Poetry trok meteen mijn aandacht. Wat een heerlijk ingericht hoekje. Kijk vooral ook even naar de lampen gevuld met vetplantjes, zo leuk!

MevrKnot_DDW_11
MevrKnot_DDW_06
MevrKnot_DDW_10
MevrKnot_DDW_07
MevrKnot_DDW_03
Om het hoekje bij Urban Shopper vind je tijdens de Dutch Design Week het mini-festival Open Up. Een mini dorpje van glazen huisjes en kassen dat in het teken staat van duurzaamheid. Je vind hier trouwens ook Studio Boot en Snor! Neem gezellig een kijkje en warm even op bij de knetterende vuurkorven.

MevrKnot_DDW_15
MevrKnot_DDW_14

Morgen Meer Dutch Design Week op de blog!