Mevrouw Knot | Premade Instagram Templates

Premade Instagram templates

Was je op Instagram zakelijk gezien nog niet zo actief? Dan is dit het moment om te zorgen dat je onderneming zichtbaar is. Instagram templates helpen je om op consequente wijze jouw boodschap uit te dragen. Zo is jouw verhaal altijd mooi vormgegeven en een feestje voor het oog.

• Info: De templates zijn premade. Dat betekend dat de vormgeving al vast staat, maar je zelf de mogelijkheid hebt om kleuren en eventueel typografie aan te passen. Zo laat je het mooi aansluiten bij je eigen huisstijl. Er zijn op dit moment 3 sets beschikbaar voor gebruik in Photoshop. De sets worden zo snel mogelijk ook aangeboden voor gebruik in Canva.

• Quanta costa: € 30 euro per set

Mevrouw Knot | Premade Instagram template Knot

Instagram template – Knot

Deze set springt er uit met z’n vrolijke kleuren, maar is natuurlijk ook gewoon aan te passen naar mooie pasty of moody herfstkleuren. De elementen in de achtergrond zijn los van elkaar in kleur aan te passen, zodat je eindeloos kan blijven variëren. Een perfecte set voor het creëren van een creatieve vibe op je tijdlijn.

Mevrouw Knot | Premade Instagram template Sophie

Instagram template – Sophie

Deze set Instagram templates is perfect voor creatieve blogs & shops. Met de combinatie van beeld en tekst deel je jouw nieuwe collecties, blog-artikelen en inspirerende teksten in een handomdraai. De brush-elementen zorgen voor een persoonlijke touch.

Mevrouw Knot | Premade Instagram template Coco

Instagram template – Coco

Deze set is er speciaal voor de liefhebber van een strakke feed. De set van drie templates richt zich op het delen van tekst en quotes in combinatie met ondersteunde sfeerbeelden. Ook perfect inzetbaar wanneer je als ondernemer jouw kennis via Instagram wil uitdragen.


Yes, dit wil ik!

Bestel jouw set naar keuze via onderstaand bestelformulier.

Template KnotTemplate SophieTemplate Coco

captcha


*Prijzen zijn exclusief 21% btw

Note: In de komende dagen zal het proces verder geautomatiseerd worden. Voor nu is het doel van de EHBOh-Oh diensten dat je snel weer verder kan. Dat betekend geen fancy shop; maar even via mail je bestelling + betaling in orde maken.

Liever volledig op maat ontworpen Instagram templates? Natuurlijk kan dat ook. Stuur een mailtje via het contactformulier of mail naar hello@mevrouwknot.nl en ik neem contact met je op voor de details.