Mevrouw Knot Online Ontwerpen

Lieve ondernemer!


De ene bevindt zich van nature al online, maar niet voor iedereen is dat het geval. Heeft jouw onderneming wat hulp nodig zodat je in deze onzekere periode zo veel mogelijk je diensten online verder kan zetten? Pas wat EHBOh-Oh toe. Oftewel: Eerste Hulp Bij Online Ontwerpen!

Niemand weet wat er nog gaat komen. Maar al die ondernemingen die we met zoveel liefde hebben opgezet, gaan we niet zomaar in de problemen laten komen. Met de juiste instelling en een vleugje creativiteit zijn voor iedereen oplossingen te verzinnen. Deel je kennis in de vorm van een online masterclass, zet je offline workshop om naar een digitale omgeving of realiseer een online cursus. Misschien wil je jouw klanten wel een cadeaubon aanbieden, die ze op een later moment bij je kunnen verzilveren.

Knot to the rescue
Ik help je graag om die aanpassingen ook visueel snel en krachtig te kunnen doorvoeren. Daarom heeft Mevrouw Knot een aantal speciale EHBOh-OH diensten in het leven geroepen. Denk aan templates voor je Instagram account, social media visuals of de mogelijkheid voor het snel opzetten van een online werkboek. Hieronder vind je een eerste overzicht van de diensten. Mocht het nodig zijn wordt dit hulppakket in de komende weken verder uitgebreid. En natuurlijk geldt ook; kan ik jouw rots in de branding zijn met iets anders dan onderstaande diensten? Ik sta graag voor je klaar.

EHBOh-Oh diensten

Mevrouw Knot | Premade Instagram Templates
Premade Instagram templates
>> meer info

Mevrouw Knot | Ontwerp social media visuals
Social media visuals
>> meer info

Mevrouw Knot | Ontwerp online werkboek en presentaties
Online werkboeken + presentaties
>> meer info

Online spreekuur

Mevrouw Knot | Online spreekuur

Online spreekuur

Niet op zoek naar een concreet product, maar zou je het wel heel fijn vinden om even snel te kunnen sparren met iemand? Speciaal voor jou roep ik een online spreekuur in het leven. Een half uurtje (beeld)bellen waarin je jouw vraag of twijfels aan me voor kan leggen.

Heb je een idee voor het ombuigen van je offline aanbod en heb je baad bij een kritische blik? Zoek je manieren om online zichtbaarheid te geven aan je onderneming die je op korte termijn verder kunnen helpen? Of ben je nog niet zo eigen met Instagram en wil een paar tips & tricks voor het inrichten van een visueel aantrekkelijke feed? Laat het me weten.

• Praktisch: Ik ontvang vooraf kort wat input over je vraag, zodat ik waar nodig me kan voorbereiden. Een plekje in het online spreekuur duurt max. 30 minuten en vindt telefonisch of via een videocall plaatst. Ik plan iedere week max. 5 spots in. Voor het online spreekuur wordt een symbolische vergoeding van 19 euro gevraagd.

• Goed om te weten: Ik ben geen encyclopedie en heb helaas geen kennis over het kitten van je badkamer, opnieuw aanleggen van je achtertuin of installeren van je nieuwe printer. Gebruik me dus voor al je creatieve vragen of twijfels die om een creatieve oplossing vragen. Ik weet toevallig wel hoe je heel lekkere appeltaart bakt.