Publicaties

Je eigen publicatie

Voor velen is het een grote droom – en dat snappen we helemaal – het schrijven van je eigen boek of uitbrengen van een eigen magazine. Maar die publicatie is er nog niet met alleen het schrijven van de teksten. Dan is Mevrouw Knot graag je rots in de branding. Weer een zorg minder wanneer jij je niet druk hoeft te maken over het maken van de juiste keuzes in kleur, typografie en toepassing van beeld. Jij mag doen waar je goed in bent – het schrijven van je boek of magazine– dan zorgt Mevrouw Knot voor een ontwerp waar je iedereen mee overtuigd!

Boek ontwerp


Don’t judge a book by its cover, gaat in dit geval natuurlijk niet helemaal op. Want wanneer jouw boek straks tussen de stapels andere boeken ligt in de winkels wil je juist opvallen. Mevrouw Knot kan zowel het ontwerp van die pakkende cover verzorgen als het volledige binnenwerk.

Magazine

Maar ook voor het realiseren van je eigen magazine kan je terecht bij Mevrouw Knot. Samen bepalen we de juiste look & feel voor jouw lezer en realiseren we een ontwerp waar je hebberig van wordt. Naast het ontwerp help ik je ook graag bij het aansturen van fotografie, advies in drukwerk en koppel ik je waar nodig aan de beste tekstschrijvers.

Meer weten wat Mevrouw Knot voor je kan betekenen in het ontwerp van jouw boek, magazine of andere publicatie? Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen hoe ik jou het beste kan helpen.