VTwonen klein woongeluk

De afgelopen dagen waren frustrerend… Misschien las je er al over op Instagram. Afgelopen donderdag, onderweg naar herfstvakantie in het Zuiden vergat ik in al m’n haast mijn trolley in de trein. Twee stations verder was er al geen spoor meer te vinden van mijn tas. Met daar in, naast een hele hoop kleding en persoonlijke spullen, mijn zuurverdiende Nikon camera. Auw, daar gingen al mijn spaarcentjes en dierbare foto’s. Na dagen te hebben gehoopt dat er zich nog iemand zou melden bij de NS is dat gevoel nu ook wel weg. Buikpijn dus.

Maar gelukkig was er tussen alle tranen door ook nog iets om blij van te worden. En niet zomaar iets. Het november nummer van de VTwonen viel in de brievenbus, met daarin Mevrouw Knot in de rubriek Klein Woongeluk! Wauw! Elke maand vind je hier een smaakmaker van Instagram. En toen stond ik er ineens? Huh?! Bizar om jezelf opeens in de VTwonen te zien. Zo gaaf, ik voel me oprecht vereerd. Dank dank dank VT!

Ik werd een tijdje geleden gevraagd of ik er aan wilde meewerken (duhh!!) maar wist nog niet precies welke foto’s er gebruikt zouden gaan worden. En eerlijk is eerlijk, door de omstandigheden was ik even compleet vergeten dat hij er aan zat te komen. Ik geloof dat er geen perfecter moment mogelijk was om hem in mijn handen te krijgen. Het is niet alleen een super groot compliment, maar voelt ook als een opsteker. Laat iemand er maar van door gaan met mijn bezittingen, dikke vinger! Ik hoop dat diegene er zich geen moment gelukkig bij kan voelen en mij motiveert het om kei hard te gaan knallen met allerlei leuke plannen voor Mevrouw Knot. Ik spaar mijn geliefde camera wel weer terug.

Mevrouw Knot - VTwonen Klein woongeluk november
Mevrouw Knot - VTwonen Klein woongeluk november

En omdat deze post eigenlijk helemaal om Instagram zou horen te gaan: dankjewel lieve volgers! De enthousiaste reacties, lieve woorden of juist medeleven zijn zó fijn en leuk. En om dan ook nog eens regelmatig een instagram-friend in het echte leven te mogen ontmoeten is helemaal de bom! Dat heet ook klein geluk. Fijne maandag.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeeetje wat balen zeg! Verschrikkelijk! Ik heb mijn camera ook een keer in de trein laten liggen (met foto’s die ik die dag van mijn destijds terminale opa had genomen, zonder de zekerheid dat ik nog een keer die kans zou krijgen…) maar gelukkig gelukkig werd ik gebeld door de vinder en kreeg ik hem terug. Heb toch nog een beetje hoop dat iemand je belt!

    Als je een crowdfunding pagina had hiervoor zou ik wel wat willen doneren om de pijn te verzachten!