Terugblik Creative Life 2018

Mevrouw Knot | Creative Life 2018 | Fotografie: Splendith

Het zit er alweer op: Creative Life 2018! Het waren drie bomvolle dagen en eerlijk is eerlijk, ze waren behoorlijk slopend. Maar al jullie enthousiasme, geconcentreerde blikken aan de workshop-tafel en leuke reacties gaven tegelijkertijd ook zoveel energie! Het vloog aan me voorbij. Voordat ik het wist zat ik al op zondagavond aan een veel te groot glas wijn tussen de spullen van de afgebouwde stand. Die hakte er overigens ook een beetje te snel in, dat wijntje dan.

Nu thuis alles weer op zijn plek staat en ikzelf weer redelijk ben bijgetankt is het tijd om nog even terug te blikken op de afgelopen dagen. Wat was het leuk om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten, bekende gezichten terug te zien en nieuwe collega’s te leren kennen. De workshops zaten alle dagen vol en daar ben ik enorm dankbaar voor. Er waren bijna honderd deelnemers die vol enthousiasme aan de slag gingen. Ik vond het ontzettend fijn om mijn liefde voor schrijven met penseel met jullie te mogen delen.

Mevrouw Knot | Creative Life 2018 | Fotografie: Splendith

De foto’s hierboven werden gemaakt door Judith van Splendith, mijn lieftallige tegenover-buurvrouw. Die niet alleen heel veel bezoekers, maar ook onze workshops voorzag van de mooiste materialen. Want na de basisoefeningen met Oost Indische inkt werden er in de workshops naar hartenlust nieuwe materialen uitgeprobeerd. Thanks Judith, je bent een topper!

Door de druk bezochte workshops had ik eigenlijk zelf maar weinig tijd over om echt rustig rond te lopen. Volgend jaar beloof ik mezelf wel echte lunchpauze en tijd om al die andere mooie stands en producten op het gemak te bewonderen. Want wat was er ook dit jaar weer veel moois te zien! Gelukkig stond het nieuwe We Maqe niet al te ver van me vandaan, want sinds vrijdagochtend riep daar een heel mooi kussen al mijn naam. Je kan wel raden wat ik nog snel op zondagmiddag scoorde op mee naar huis te nemen.

Dankjewel aan iedereen die gezellig langs kwam, de nieuwe kaarten en prints shopte of deelnaam aan een van de workshops. Aan iedereen die een snelle knuffel kwam uitwisselen tussen de drukte door of zelfs koffie kwam brengen! Aan degene die tot na sluitingstijd nog aan mijn tafel bleven plakken en de goede gesprekken die daar plaats vonden. En natuurlijk speciaal dank aan mijn allerliefste hulptroepen die me deze drie dagen hebben geholpen. Ik heb onwijs genoten en gelachen (beland maar eens met je buurvrouw in een vuilniszak) van afgelopen weekend en hoop jullie volgend jaar weer terug te zien!

Mevrouw Knot | Creative Life 2018

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *