Snor Festival & Shoot!

Vanmiddag bracht ik een bezoekje aan het Snor Festival op kampeerterrein de Lieveling. En niet helemaal zonder reden. Behalve de het super leuke programma dat Snor had georganiseerd was het ook de grote dag van Shoot! Het fotografie-boek van Zilverblauw, waar Anki en Casper kei hard aan hebben gebikkeld, werd vandaag voor het eerst gepresenteerd en het is zó mooi geworden. Stiekem had ik al een klein voorproefje gezien toen door hen werd gevraagd om de handlettering titel en hoofdstuktitels te verzorgen. Maar om het boek dan ook in het echt te mogen zien is absoluut een feestje.

Het is tegelijkertijd gek en te gek om een klein onderdeeltje te mogen zijn van dit heerlijke boek en deze kans te hebben gekregen van deze twee lieve mensen die zo hard werken vanuit hun hart (de subtitel van het boek had niet beter gekozen kunnen worden als je het mij vraagt). Dikke kus vanuit het zuiden!

MevrouwKnotBlog-SnorFestival02
MevrouwKnotBlog-SnorFestival17
MevrouwKnotBlog-SnorFestival04

Hieronder een klein beeldverslagje van het Snor Festival. Want natuurlijk was dat ook nog eens heel leuk. Behalve de presentatie van de nieuwe boeken was er een hoop gezelligheid en creativiteit te vinden. Van mini workshops tot het Snor Circus en tussendoor twee kleine Zilverblauw’tjes in de race om de loslopende kip. Hopelijk genoten jullie ook van een fijne zondag.

MevrouwKnotBlog-SnorFestival01
MevrouwKnotBlog-SnorFestival13
MevrouwKnotBlog-SnorFestival19
MevrouwKnotBlog-SnorFestival14
MevrouwKnotBlog-SnorFestival07
MevrouwKnotBlog-SnorFestival11
MevrouwKnotBlog-SnorFestival12
MevrouwKnotBlog-SnorFestival06
MevrouwKnotBlog-SnorFestival18
MevrouwKnotBlog-SnorFestival09

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *