Augustus

Oke, waar zal ik beginnen. Het afgelopen half jaar was pretty crazy. Dat afstuderen had ik misschien toch een beetje onderschat. Diegene die me op Instagram volgen hebben me denk ik iets minder gemist, maar hier was het behoorlijk stil de laatste maanden. Gelukkig was dat alleen zo op de blog, want achter de schermen was ik naast het afstuderen bezig met een aantal super leuke opdrachten die ik snel met jullie ga delen. Want inmiddels ben ik helemaal afgestudeerd – yay – en dus echt student af. Of ik dat laatste nu zo leuk vind weet ik nog niet. Het is op z’n zachts gezegd nog een beetje spannend allemaal. Maar wat vast staat is dat ik in ieder geval weer een hoop meer tijd voor Mevrouw Knot ga krijgen en nemen!

Mevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse Zeeland

Na alle stress van afstuderen, exposeren en verhuizen gingen we snel een nachtje naar zee om even helemaal niks te doen en te genieten van die twee heerlijke tropische dagen die onze zomer gekend heeft. Terwijl iedereen zat te zuchten over hoe veel te warm het was, lagen wij dus heerlijke met een koel briesje aan het zwembad en het Zeeuwse strand. Dat hadden we wel verdiend vonden we. ‘s Avonds gingen we nog even met ons boekje en mijn camera terug naar zee om lekker cliché te genieten van zonsondergang en het geruis van de zee. Oh ik denk dat ik niets fijner vind dan dat.

Mevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse Zeeland

Sinds kleins af aan maken we al tripjes naar de Zeeuwse kust. En zelfs toen mijn broer en ik onszelf te oud vonden om nog mee te gaan met onze ouders gingen we toch stiekem altijd een dagje na om even te kunnen genieten van de zee. Misschien komt het ook wel omdat we de laatste jaren vooral gaan wanneer we het écht even kunnen gebruiken, dat het zo extra fijn aanvoelt. En dan denk ik altijd even aan dit stukje uit een gedichtje van Toon Hermans:

Ik wil gewoon een beetje dromen
rond de dingen die ik voel
en de zee, ik weet het zeker,
dat ze weet wat ik bedoel.

Mevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse ZeelandMevrouw Knot Blog - Renesse Zeeland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *