Herfst

Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Pfoe, het was me een weekje wel. Op de planning stond een rustige herfstvakantie: beetje werken aan Mevrouw Knot en lekker rondstruinen door Eindhoven voor de Dutch Design week. Maar jeetje, het waren me wat dagen bij elkaar. Van frustraties en tranen van de vermiste trolley, tot trots en blijdschap om de VTwonen. Terug naar frustraties en teleurstelling richting NS en uiteindelijk nog meer tranen om mijn trolley. Maar nu wel van geluk! Want alles was terecht!! Springend en gillend door de kamer. Want als er iets was dat ik niet had verwacht, was het dat hij ooit nog op zou duiken.

Vrijdagavond kon ik al mijn vertrouwde spulletjes en geliefde camera ophalen bij twee lieve mensen in de buurt van Sittard. Uit goedheid hadden ze hem die ongelukkige avond uit de trein meegenomen, niemand meer in de coupe en daar stond dus mijn trolley nog. Op het station konden ze hem nergens meer inleveren, te laat op de avond.. Netjes gemeld bij de NS de volgende dag, maar die melden hen meerdere keren doodsimpel dat er geen match was. Ik ben te gelukkig met hoe alles is afgelopen dat ik geen trek meer heb om te gaan zitten vitten om de NS, maar dat hun lost & found niet deugt is een feit. Uiteindelijk hebben de lieve vinders uit bezorgdheid ook contact gezocht met het hoofdkantoor van Nikon. Want was er met dat meisje gebeurd, dat ze zo’n dure camera zomaar liet liggen?! Hoe lief, dat ze zich ook nog eens zorgen hebben gemaakt of wel alles goed me was. Gelukkig konden ze ons bij Nikon wel aan elkaar linken en kwamen we zo na een dikke week toch nog bij elkaar uit.

Een bizarre week.. en nu is de herfstvakantie al weer voorbij. Nog voor ik er erg in had dat ik eigenlijk vakantie had. Zeven weken tot kerst denk ik maar. En gelukkig was het vandaag een fijne zondag voor een herfstwandeling, met camera natuurlijk!

Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde
Mevrouw Knot blog - herfst liefde

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jeetje, wat heb jij een mega geluk gehad! Gelukkig zijn er nog lieve eerlijke vinders. Ik leefde wel een beetje met je mee. Zo zonde..

  Het zijn weer fijne herfstplaatjes!

  lfs Wimke

  • Ik weet het!! Niet te geloven hè? Ik viel van m’n stoel toen ik het hoorde, heb ze maar meteen overspoelt met taart en bloemen! 🙂

 • Gelukkig zijn er nog hele lieve aardige mensen op deze wereld die de moeite nemen …wat een geluk voor jou ! Prachtige herfstfoto’s !

 • Ik had de voorbije week via social media al gelezen over je verloren koffer en camera. Ik vond het zó erg voor je, dat ik nu echt moet glimlachen en blij ben dat al jouw spullen terecht zijn.
  Ik zou zo verdrietig zijn, moest ik mijn spullen kwijt raken dus hoera!

  Groetjes

 • Het is ongelooflijk hoe alles weer goed gekomen is. Super lief van dit echtpaar!
  En weer mooie foto’s gemaakt op onze wandeling!!