Flow Scheurkalender giveaway

Een jaar geleden rond deze tijd startte ik met het schrijven van de eerste vragen voor de nieuwe Flow Scheurkalender. 365 met de handgeschreven vragen. En nu is het eindelijk zover dat ik bijna in mijn eigen geschreven kalender mag beginnen! En geloof me, dat is onwijs tof en heel raar tegelijk.

Dat ik hiervoor door Flow gevraagd ben geworden is voor mij nog steeds een van de grootste complimenten van het afgelopen jaar. Want laten we eerlijk zijn: het is ontzettend fijn als je weet dat iemand in je gelooft. Niet alleen maar voor grote projecten, maar zeker ook voor de kleine dagelijkse dingen. Iemand die je altijd om raad kan vragen wanneer je het even niet weet of wat bevestiging kan gebruiken. En omdat je dat soort lieve mensen af en toe moet bedanken is er nu deze leuke giveaway. Waarbij je niet één, maar twee Flow Scheurkalenders kan winnen! Eentje om te geven en eentje voor jezelf.

Mevrouw Knot - Flow Scheurkalender 2017Mevrouw Knot - Flow Scheurkalender 2017

Hoe maak je kans? Laat hieronder een reactie achter en vertel wie jij graag zou willen met danken met de nieuwe Flow Scheurkalender. Donderdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt!

PS: volg je Mevrouw Knot op Instagram? Tag in het giveaway bericht degene met wie je deze kalender wilt winnen en jullie maken dubbel kans.

Mevrouw Knot - Flow Scheurkalender 2017

Giveaway in samenwerking met Flow Magazine.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Graag zou ik mijn vriendin Yvette van Eerd willen bedanken. Hoe bijzonder is het als je elkaar slechts 8 maanden kent en het nu al voelt als een zus…? Elkaar steunen, van elkaar houden, elkaar begrijpen en er gewoon zijn voor elkaar. Aan een woord genoeg hebben. In tijden van een lach en een traan. Aanvoelen als je er moet zijn voor je bestie. Kaartjes krijgen, lieve woorden, appjes met advies. En soms gewoon stilte. Altijd een klein gebaar van m’n zus. Je hebt broederliefde. Maar wij hebben zussenliefde. Maatjes, niet voor even maar voor het leven. Samen avonturen beleven en herinneringen maken. Yvette maakt mijn wereld mooier. En 8 maanden is pas het begin… Yvette, leeve, fakker, hingst, vrouw… bedankt. Dus daarom.

 • Ik vind de kalender zo mooi en hij zou zo mooi staan in ons nog enigszins lege huisje. Mocht ik de kalenders winnen, wil ik de tweede graag aan mijn lieve vriendinnetje Anne Jo geven. Over 5 maanden gaat zij trouwen en deze kalender zal denk ik ook heel leuk staan in hun nieuwe huisje, waar ze de sleutel afgelopen donderdag van hebben gekregen !

 • Mijn lieve vriendin Hanneke, die mij altijd weet te verrassen met iets attents! Een kleine reisbuddha voor in m’n backpack, engeltje voor in m’n boom, sapje en tijdschrift als ik ziek ben.. noem maar op!
  Kan ik eens wat teruggeven, als ze het helemaal niet verwacht!

 • Voor op mijn werk, activiteitencentrum Reuver. 2016 was een roerig jaar. Laten we 2017beginnen met een goede Flow.

 • Natuurlijk gun ik Dit zeker aan mijn allerliefste schoonzus die er altijd voor iedereen is ondanks alles!
  Loes Heijmans b dus 🙂
  Xxx

 • Ik zou mijn lief vriendinnetje Fleur willen verrassen met zo’n kalender. Gewoon omdat ze een mooi persoon is en, ondanks dat we elkaar niet super vaak zien, waarbij het altijd weer even heerlijk relaxen is als we elkaar weer zien. Wij schreven toen we elkaar leerden kennen altijd onze belevenissen op in een boekje. Het lijkt me heerlijk om de antwoorden op de vragen uit de kalender op te schrijven in eigen boekjes en die aan het eind van het jaar met elkaar te delen. Eens kijken wat we allemaal beleven in zo’n jaar!!

 • Dit is echt een superleuke giveaway! Deze kalender zou ik geven aan de lieve Taniela Savarino. Ik heb haar via instagram leren kennen. We hebben elkaar pas twee keer in het echt gesproken, maar het lijkt alsof we elkaar al heel lang kennen. Superbijzonder om op die manier een vriendin erbij te krijgen! Tani en ik hebben een heleboel met elkaar gemeen,maar vooral denk ik dat we allebei vanuit ons hart leven. Daar past die kalender perfect bij! Zeker weten een keiharde bron van inspiratie voor ons allebei in 2017!

 • wat een mooie kalender! ik zou mijn schoonmoeder bedanken omdat ze nooit te beroerd is om op onze dochter te passen!