Flow – Libelle Zomerweek

Flow / Libelle Zomerweek - Mevrouw Knot workshop Handlettering

Foto: Nouchka Huijg / Alt-8

De afgelopen week stond volledig in het teken van de Libelle Zomerweek. Voor Flow Magazine mocht ik in hun o-zo-mooie Slow tent workshops Handlettering verzorgen. In zeven dagen tijd schoven er zo’n vijfhonderd dames (en twee heren) aan in de 42 workshops die ik mocht geven. Je kan je wel voorstellen dat ik nog een beetje moet afkicken.

Natuurlijk heb ik vooraf best een beetje zitten grinniken. Ik, zeven dagen op de Libelle beurs. Maar eerlijk is eerlijk: ik heb er van genoten. Nooit had ik vooraf kunnen bedenken dat er zoveel lieve, enthousiaste en dankbare dames zouden aanschuiven. Ieder met zijn eigen verhaal. Van vier generaties samen op pad als cadeautje voor Moederdag tot vriendinnen op hun jaarlijkse tripje. Maar ook verhalen die in essentie minder vrolijk waren. Moeder en dochter samen op pad na een rotjaar, uitjes om een zieke vriendin mee op sleeptouw te nemen en even weg van huis tijdens het herstellen van een ellendige burn out. En ondanks hun verhaal zaten ze stuk voor stuk met een grote glimlach aan tafel. Vol enthousiasme, zin om aan de slag te gaan en super blij met de leuke spulletjes die ze van Flow mee naar huis mochten nemen. Zo samen hebben al deze dames (echt niet alleen maar huisvrouwen hoor) mij weer eens laten zien hoe mooi het is om te genieten van de kleinste dingen. En hoe waardevol dankbaarheid is. Ik geniet nog even na! Maar dan wel met de voetjes omhoog…

Ik stond er afgelopen week niet alleen voor: dank aan alle lieve ladies van de Flow redactie, voor de lekkere theetjes die verzorgd werden door Teastreet en al helemaal dank aan mijn twee allerliefste assistentes Monique en Denise! Zonder jullie had ik het niet met zo’n grote glimlach volgehouden.

Flow / Libelle Zomerweek - Mevrouw Knot workshop Handlettering
Flow / Libelle Zomerweek - Mevrouw Knot workshop Handlettering

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *