Terugblik: Creative Life 2017

Mevrouw Knot - Creative Life | Nienke van Denderen Fotografie
Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Het zal je vast niet ontgaan zijn: afgelopen weekend was Creative Life. Hét nieuwe event voor en door creatieve in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Offline shoppen bij je favoriete webshops of aanschuiven bij een van de vele workshops. Voor mij was niet alleen het event nieuw, maar eigenlijk alles. En dat maakte het behoorlijk spannend vooraf. Vrijdagochtend gaf ik voor het eerst een workshop brushlettering. Tien enthousiastelingen schoven aan tafel aan om kennis te maken met schrijven met penseel en inkt. Er werd ijverig geschreven en geoefend en hee.. wat was dit leuk! Het voelde (voor mij) alsof ik dit al tientallen keren eerder had gedaan. Zenuwen verdwenen en de tafels bleven alle drie de dagen volstromen. Dankjulliewel! Het was zo ontzettend leuk om zoveel geconcentreerde, maar enthousiaste gezichten voor je te zien en je eigen passie te kunnen delen.

Mevrouw Knot - Creative Life | Dilani Schipper FotografieMevrouw Knot - Creative Life | Dilani Schipper FotografieFoto’s: Dilani Schipper

Maar ook iedereen die even kwam kijken naar de Knot shop of gezellig kwam kletsen; wat leuk dat jullie er waren! Het was best even gek om achteraf te realiseren hoeveel van jullie speciaal even bij me gedag kwamen zeggen om het echte gezicht achter Mevrouw Knot een keertje te zien in plaats van via Instagram of mailtjes. De afgelopen drie dagen waren lichamelijk slopend. Maar alle leuke gesprekken en reacties maakten het meer dan goed! Dank aan mijn allerleukste en liefste beurs-buurvrouw Joyce – KIJK Kalligrafie voor de support en gezelligheid. En niet te vergeten mijn lieve hulptroepen tijdens de drie dagen (die er voor zorgde dat ik niet vergat te ademen én eten).

Gallerij Mevrouw Knot workshop Brushlettering:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *