About Nailed It

Cupcake chocolate bar candy canes dragée dessert dessert brownie. Wafer gummi bears danish pie sweet chocolate bar. Chocolate bar liquorice biscuit brownie dessert candy canes candy liquorice. Cupcake marshmallow chocolate bar. Cake marzipan topping. Wafer chocolate cake icing icing liquorice. Wafer jelly-o brownie brownie bonbon caramels icing bear claw ice cream. Tiramisu chocolate cake icing tiramisu cotton candy gummies.

Where do you find us?

Address

422 Summerhouse Drive
Tracy, CA 95376

Whatsapp: 12345678910

book your appointment

for short questions:

Opening hours

Monday

Closed

Tuesday

01:00 pm - 08:00 pm

Wednesday

09:00 am - 08:00 pm

Friday

01:00 pm - 10:00 pm

Thursday

09:00 am - 08:00 pm

Saturday

09:00 am - 06:00 pm

Sunday

01:00 am - 05:00 pm

Zij gingen je voor

Roos, Key to Blossom

"Vanaf het eerste contact ervaar ik Milou als een echte professional. Middels een aantal voorbereidende gesprekken, een uitgebreide vragenlijst en opdrachten, heeft ze mijn ideeën en wensen weten om te toveren in prachtige designs en out of the box ontwerpen. Dat is ook precies waar ik op zoek naar was, niet alleen in het eindresultaat, maar zeker ook in deze fijne samenwerking."

Saskia, in je sas

"Dit is echt een van haar vele krachten: samen met jou een proces doorlopen om te zorgen dat je huisstijl echt bij je past en ik vond het super leuk om in dit proces te worden meegenomen en tussentijds mijn input op te geven. Door de fases die je met haar doorloopt naar het eindproduct staat het als een huis wanneer het af is en ik ben er iedere dag MEGA blij mee!”

Anneke, Buro Bis

"Na een ontzettend leuk en professioneel intakegesprek heeft zij voor mij een veel nieuwe huisstijl items gemaakt: o.a. logo, huisstijl vormen, templates, flyers, stickers, postkaarten. En wat ben ik er blij mee! De samenwerking met Milou is top! Ze is betrokken en wil echt dat je als klant 100% tevreden bent.”

Susan, Puur Susan

"Milou voelde goed aan wat ik wilde en wist dit snel om te zetten in een mooi ontwerp. Het was elke keer weer een feestje om een mail van haar te ontvangen, want daarin zag ik Puur Susan steeds verder ontwikkeld worden. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat!”

Meet our team

abigail williams

Chupa chups sweet candy ice cream oat cake dragée wafer tootsie roll icing...

emma jones

Lollipop tootsie roll gummi bears cotton candy lollipop soufflé chocolate...

emily smith

Soufflé pie marzipan cheesecake. Dragée muffin marzipan...

Stay up to date

meld je aan voor de Knot nieuwsbrief

thank you!