Werkwijze en info branding

Logo design // kleur- en typografie advies // webdesign // visitekaartjes // online content //
print + promotiematerialen // bestickering // gift cards // fotografie en meer


Logo design + branding
Je eigen studio, bedrijf of misschien wel restaurant. Je bent er trots op en hebt er zonder twijfel hard voor gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Je wilt jezelf laten zien aan de wereld en roepen hee this is me! Maar hoe? Laten zien wie je bent en wat je wil uitstralen is niet altijd gemakkelijk, maar daar help ik je graag bij. Samen kijken we naar kenmerken waar je voor staat en waar de branding voor jouw bedrijf uit moet gaan bestaan. We praten, ik stel je vragen en luister.

Mevrouw Knot helpt creatieve ondernemers zichzelf te laten zien aan de buitenwereld.
Met een branding die past bij jou als geen ander. Het is tijd om te laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat voor moois jij te bieden hebt!

Werkwijze in het kort
Het doorspreken van je wensen en de mogelijkheden doe ik het liefst persoonlijk. Zo leren we elkaar alvast wat beter kennen en kunnen we waar nodig materialen en andere voorbeelden erbij pakken. Woon je niet in de buurt? Geen enkel probleem. We plannen dan in overleg een telefoontje of Skype date in.

Wanneer ik een goed beeld heb van wat jij belangrijk vindt wordt de ontwerpfase opgestart. Binnen de afgesproken tijd ontvang je van me de eerste digitale voorstellen. Aan de hand van jouw feedback werken we deze voorstellen verder uit tot definitief logo. Standaard ontvang je van mij naast je basislogo een kleur- en of vormvariant, favicon voor je website, kleurenpalet en eventueel typografie advies. Zo kan je meteen lekker breed aan de slag!

Naar wens werken we je logo design verder uit tot complete huisstijl. Van visitekaartjes en promotiematerialen tot online content. Samen kijken we naar welke middelen nodig zijn om jezelf te kunnen laten zien aan de wereld.

Contact
Wil je graag weten wat Mevrouw Knot voor jou kan betekenen?
Stuur me een berichtje via het contactformulier of stuur je mailtje naar hello@mevrouwknot.nl