Portugal

_DSC3232
_DSC3059
Home again! Na een heerlijke, veel te korte vakantie in Portugal (boehoe) ben ik nu ziek (nog meer boehoe). Maar gelukkig kan ik ontzettend genieten van het uitzoeken van de vele vakantiefoto’s. Ik ben nog maar net begonnen, dus een uitgebreide blog komt er nog aan. Maar rechtstreeks vanaf de camera alvast een paar fijne zomerfoto’s. Ik heb een beetje en huizen-tik, zoals je wel kan zien. Bij elke straat vond ik wel een huisje waar ik verliefd op werd. De kleur, de was die buiten hangt, het karakter.. en dan die fel blauwe tegeltjes! Ik kan er alleen maar van dromen om ooit zelf zo’n huisje te hebben… En tot die tijd loop ik elke vakantie maar gewoon naar boven te turen, tot ergernis van mijn lief die moet zorgen dat ik niet overal tegen aan bots. Heb jij ook zo’n foto-tik? Waarvan je na honderden foto’s nog altijd geen genoeg hebt?

_DSC3132
MevrouwKnot_Porto
_DSC3121

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik kijk ook zo graag naar boven! Ben momenteel mijn foto’s van Copenhagen en Malmö aan het uitzoeken en er zitten zoveel gebouwen met blauwe luchten tussen… oops! Trouwens aan het licht in je foto’s kun je bijna meteen zien dat het in Portugal is. Zo typisch en mooi! Veel beterschap!

  • Wat een mooie foto’s! Waar is die eerste gemaakt? Komt me bekend voor van mijn Algarve trip deze zomer.
    Ik ga je volgen op Flickr, leuk 🙂

    • Je Algarve foto’s zijn anders ook ontzettend mooi Nanda! (even op Flickr gespiekt) Dat moet een geweldige trip zijn geweest. De eerste (en een na laatste) foto heb ik in Cascais gemaakt, een leuk stadje in de buurt van Lissabon. De andere in Lissabon zelf.

  • Mooie foto’s, ziet er fijn uit! Ik fotografeer ook graag huizen. En paarden. Al kon ik die laatste nergens vinden daar aan de franse kust waar wij vakantie vierden.