Packaging & branding – soap

Degene die mij ook van persoon kennen weten vast wel dat ik gek ben van mooie packaging en branding. Op vakantie of stedentrips moet ik altijd even een grote mall binnen, om rond te struinen tussen onbekende producten. Niet zo zeer om te proeven, maar puur voor de mooie wikkels en doosjes. Eigenlijk gek dus dat ik er nooit eerder aandacht aan besteed hebt op de blog. Tijd om daar verandering in te brengen!

En daarom vanaf nu op de Mevrouw Knot blog een nieuwe inspiratie-categorie vol mooie producten. Te beginnen met misschien wel mijn favoriet: soap! Want oh-oh zeepjes zijn vaak te mooi om te laten liggen. Woodlot is zo’n merk voor mij. Van de productfotografie alleen al word ik helemaal gelukkig.

Mevrouw Knot blog - WoodlotMevrouw Knot blog - Woodlot

Bij de London Fields Soap Company krijg je handgemaakte zeep van vegetarische & organische ingrediënten. Zoals Rooibos, Earl Grey en pepermunt. Ik ben heel erg fan van de grafische wikkels met zwart-wit patronen.

Mevrouw Knot blog - London Fields Soap CompanyMevrouw Knot blog - London Fields Soap CompanyMevrouw Knot blog - London Fields Soap Company

Als laatste de soaps van Savon Stories. Dit zijn van die typische producten die ik niet zomaar voorbij zou kunnen lopen wanneer ik ze ontdek. Met de mooie tekeningen van de organische ingrediënten op de wikkel. Hun about is trouwens ook een fijne en heel waar: Having the body and hair you want begins with respecting its natural beauty, and nothing can nurture that better than nature itself.

Mevrouw Knot blog - Savon StoriesMevrouw Knot blog - Savon StoriesMevrouw Knot blog - Savon StoriesMevrouw Knot blog - Savon Stories

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *