Milou vs. Milou

Nu ik in mijn afstudeerjaar van de Willem de Kooning ben beland heb ik het gevoel dat ik een strijd voer tussen studie en Mevrouw Knot. Mijn gevoel wil alle energie in de blog en ontwerpen stoppen, maar mijn verstand wil gewoon zo snel mogelijk afstuderen en op de juiste manier. Daarbij komt ook nog eens dat ik vaak het gevoel heb dat er überhaupt een strijd is tussen de Milou op school en de Milou die werkt als Mevrouw Knot. Dat zorgt er voor dat ik dikwijls mijn site omgooi, omdat ik nog niet precies weet hoe ik beide kan uitstralen en communiceren (want ik maak meer dan alleen de happy thing op Mevrouw Knot).

Op dit moment werk ik aan een sideproject voor mijn Minor Serive Design. Een vrije opdracht die ik zelf kan invullen. Een ramp voor mij, want ik heb duizend ideeën maar om er eentje te kiezen en daar dan ook daadwerkelijk iets mee te doen… daar ben ik niet zo’n genie in. Uiteindelijk besloot ik dat ik dan misschien mijn project maar eens over die onuitgewerkte plannen moest houden. En om dan ook maar eens een brug te slaan tussen Milou en Milou, die eigenlijk maar één Milou zijn (snappen jullie het nog) ga ik er een heerlijk Knot project van maken!

Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig! Ik ben namelijk op zoek naar iedereen onder jullie die zich herkent in het verhaal van onuitgewerkte plannen. Creatieve kronkels in je hersenen die gezellig rond kronkelen maar niet op papier komen. Zo groot of klein als je zelf wil. Alles mag en iedereen kan helpen. Ik zou het ontzettend tof vinden om met je in contact te komen!

Voor het project heb ik een tijdelijke subdomein aangemaakt die je hier vind: Make it work. Je leest hier alles over mijn project wat je moet weten. Help je mee? Stuur dan een mailtje naar hello@mevrouwknot.nl en ik stuur je de laatste details toe die je nodig hebt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *