Knot’s terugblik op 2015

Pas als je om ver wordt gegooid met jaaroverzichten op tv realiseer ik me dat er echt alweer een jaar voor bij is. Soms vliegt de tijd zo snel, dat ik er af en toe wel eens een beetje bang van word. Maar misschien is het daardoor ook juist weer zo leuk om een blog bij te houden: om wanneer je maar wilt terug te kunnen kijken op alles wat voorbij is gevlogen. Ook al heb ik er door de drukte soms geen tijd voor en is dat heel frustrerend, het is en blijft mijn dierbare digitale plekje om herinneringen te verzamelen. Vandaag op de blog een kleine terugblik op een paar fijne Knot momenten van het afgelopen jaar.

Femkeido-Homesale02
Femkeido-Homesale01

Mijn jaar begon met een stage bij de lieftallige Femke en haar Femkeido labels. Wat een feest! Een hele fijne periode werd afgesloten met de Femkeido Homesale. We toverde het hele huis van Femke om tot mini warenhuis en er was vooral heel veel eten. En dan bedoel ik héél veel.

Gelukkig stopte het daarna niet helemaal en mocht ik nog een beetje blijven plakken in Voorburg. En zo stond ik later in het jaar als persoonlijke assistent van op de VTwonen & designbeurs waar Femke een workshop styling gaf.

Mevrouw Knot blog - VTwonen&design beurs
Mevrouw Knot blog - VTwonen&design beurs

De zomervakantie kon voor mij op geen beter moment beginnen. De start van de Tour de France in eigen land! Als een kind zo blij banjerde ik vijf dagen lang rond met mijn camera en dikke vette smile op mijn gezicht. Van Utrecht naar Zeeland (lees: van hittegolf naar verzopen kat op de afsluitdijk) en vervolgens terug naar het zuiden om met de trein België in te trekken. Buikpijn in Antwerpen na dé valpartij en vervolgens nog een dagje naar Seraign rijstevlaaitjes eten in Village Depart. Ik hield er spontaan een mini blogje over bij op Tumblr. Oh wat een fijne dagen waren dat.

Mevrouw Knot - Koers liefde Tour de France
Mevrouw Knot - Koers liefde Tour de France
Mevrouw Knot - Koers liefde Tour de France

Ik denk dat mijn favoriete categorie om terug te kijken Knot op pad is, met allerlei tripjes en uitjes waaronder onze heerlijke vakantie in Lissabon. Als je ergens blij van wordt zijn het wel je vakantie foto’s toch? Dat heerlijke zwembad op het dak, hamburgers eten bij de beste burger spot tot nu toe en alweer géén markt te vinden die er zou moeten zijn. Zelfs de knulligste momenten zijn fijn om te koesteren. Hopelijk komen er in 2016 weer een paar fijne tripjes bij!

Mevrouw Knot blog - Lissabon tips
Mevrouw Knot blog - Lissabon tips
Mevrouw Knot blog - Lissabon tips

Maar er was meer wat mijn zomer zo fijn maakten. Want in het geheim werkte ik aan handgeschreven lettertjes voor Shoot! het boek van Zilverblauw top team Anki en Casper! Begin september was het dan ook feest op het Snor festival waar Shoot! werd gelanceerd.

Mevrouw Knot - Shoot Zilverblauw

Wist je trouwens dat fotograferen met je hart is niet zomaar een ondertitel is? Het is de perfecte gekozen zin bij deze twee lieve mensen die volgens mij zo’n beetje alles met hun hart doen!

MevrouwKnotBlog-SnorFestival17
MevrouwKnotBlog-SnorFestival01
MevrouwKnotBlog-SnorFestival04

En toen kwam er herfstvakantie. De beruchte herfstvakantie met de vergeten trolley en de hele mikmak. Oh die zijn jullie vast nog niet vergeten, toch? Gelukkig kwam na een week drama alles goed (wonder!!) en viel er die week ook nog eens een mega compliment op de deurmat: Mevrouw Knot in de instragram-column Klein Woongeluk van VT-wonen. Stiekem ben ik toch nog steeds een beetje trots dat ik hier voor gevraagd ben. Als klein Mevrouwtje Knot in de grote VTwonen.

Mevrouw Knot - VTwonen Klein woongeluk november
Mevrouw Knot - VTwonen Klein woongeluk november

Mijn blog over Flavourites Live was ook zo’n fijne om te schrijven. Een dag vol struinen door shops, heel veel leuke mensen eindelijk eens in het echt ontmoeten en stiekem was het gewoon heel leuk dat dit mijn eerste échte persuitnodinging was voor Mevrouw Knot blog.

MevrouwKnot_Flavourites11
MevrouwKnot_Flavourites17
MevrouwKnot_Flavourites16

Maar natuurlijk was 2015 niet zo’n fijn jaar geweest voor Mevrouw Knot zonder alle lieve klanten voor wie ik iets moois mocht ontwerpen. Van trouwkaarten tot geboortekaartjes, handgeschreven labeltjes of zomaar een persoonlijke quote op papier voor een dierbare. Liefs voor jullie allemaal!

Mevrouw Knot Handlettering

Tot slot nog een dikke kus voor alle lieve lezers, instagram volgers en Knot-beliebers die er voor hebben gezorgd dat ik met zo’n fijn gevoel kan terugkijken en die (soms vast onbewust) er voor hebben gezorgd dat ik heb doorgezet op momenten dat ik dacht: nahhh ik stop met de blog. Dat 2016 jullie heel veel moois mag brengen!

Liefs,
Milou

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *